Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Πέλλα: Η συγκλονιστική ιστορία του πατέρα της φοιτήτριας που σκοτώθηκε στην εστία του ΑΠΘ - Αλυσοδέθηκε στα κάγκελα (φωτο & βίντεο)

Εξωφρενικό το να υπάρχει αδιαφορία από τον δήμαρχο που δεν έκανε καν τον κόπο να πάει να μιλήσει με τον άνθρωπο και καλείται σε ΕΔΕ!

Ο πατέρας της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά που έπεσε από τη φοιτητική εστία του ΑΠΘ στα τέλη του Νοέμβρη του 2016 και βρήκε τραγικό θάνατο, είναι υπάλληλος στο δήμο Πέλλας και αντιμετωπίζει εδώ και καιρό προβλήματα με τις ημέρες που τον βάζουν υπηρεσία.

Επί 7 Σάββατα συνεχόμενα εργάζεται και πάντα μπαίνει υπηρεσία μόνον αυτός όπως ανέφερε, κάτι που τον δυσκολεύει στο να πηγαίνει στα κοιμητήρια ‘’στην κόρη μου που την έχασα’’ όπως είπε στον «Λόγο της Πέλλας».

«Δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του παιδιού μου»… «Πάω να δω τον δήμαρχο στο γραφείο του τόσο καιρό και λέει ‘τι μας απειλείς…’; Ξέρει κανείς πώς δουλεύω εγώ; Πώς έχω κουράγιο και πώς γυρίζω σπίτι μου»; είπε με αγανάκτηση και πόνο ψυχής, ο άνθρωπος που έφτασε να κάνει αυτή την απεγνωσμένη ενέργεια για να βρει το δίκιο του…

Μάλιστα, η δημοτική αρχή τον παρέπεμψε σε ΕΔΕ γιατί το προηγούμενο Σάββατο δεν πήγε στη δουλειά!

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Καραφυλλιάς, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όπως και ο Θ. Επιτροπάκης και οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες στον χώρο του τμήματος Καθαριότητας, όπου ο υπάλληλος δέθηκε στα κάγκελα με μια αλυσίδα στο λαιμό.

Μετά από ώρα συζήτησης, υπήρξε διαλλακτικότητα από πλευράς του υπαλλήλου όταν ειπώθηκε ότι θα ‘’αποδοθεί δικαιοσύνη’’ σε ότι έχει να κάνει με τις βάρδιες και τις υπηρεσίες του.

karafylliasergazomenos
koimtzis

Το ζήτημα είναι ότι ο άνθρωπος χρήζει υποστήριξης καθώς έχασε το παιδί του και σίγουρα δεν του αξίζουν τέτοιου είδους αντιμετώπιση και συμπεριφορές, πόσω μάλλον να τον τρέχουνε με πειθαρχική δίωξη!\

Το συμβάν με τη νεαρή φοιτήτρια το Νοέμβριο του 2016 εδώ

Χριστίνα Κωστογλίδου Παπαδοπούλου
https://www.logospellas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: