Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 76χρονος πυροβόλησε γνωστό δικηγόρο μέσα στο γραφείο του (βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Θύμα πυροβολισμού από πελάτη του έπεσε ο γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Άδωνις Κουλιούφας. Ήταν λίγο μετά τις 14:15 το μεσημέρι, όταν ο 76χρονος δράστης εισέβαλε στο γραφείο του δικηγόρου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32 και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Λίγο μετά την επίθεση, ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.



Ο δικηγόρος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα. Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Στο protothema μίλησε η συνεργάτιδα του δικηγόρου Κουλιούφα Άδωνι, Ξανθίππη, που ήταν μπροστά στο αιματηρό επεισόδιο.

«Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Είχαμε ραντεβού με τον 76χρονο άντρα στο γραφείο του δικηγόρου.Δεν γνωρίζαμε ότι αυτός οπλοφορούσε.Είχε το όπλο κρυμμένο στη τσέπη του.

Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε έρθει σε προστριβή γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει ότι για να μην βγει το σπίτι του σε πλειστηριασμό θα έπρεπε να πληρώνει ένα ποσό. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν ήθελε να δίνει χρήματα αλλά ζητούσε και λεφτά από τον κ. Κουλιούφα ο οποίος όμως δεν μπορούσε να το κάνει αυτό συνέχεια.

Να σας πω εδώ ότι είχαμε χάσει μια δικαστική υπόθεση του 76χρονου αστικής φύσεως . Όταν σήμερα ήρθε ο 76χρονος κατά τη συζήτηση με τον κ. Κουλιούφα τα αίματα άναψαν κι όταν ο κ. Κουλιούφας "δεν σε αναλαμβάνω πια,δεν αντέχω άλλο "εκείνος έβγαλε το κρυμμένο όπλο από τη τσέπη και τον πυροβόλησε τρεις φορές στη κοιλιά».


Ο συνάδελφος του θύματος, Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δηλώνει στο protothema ότι ο δράστης είχε απειλήσει κατά το παρελθόν τον δικηγόρο:

«Εγώ έφτασα στο γραφείο μου πέντε λεπτά αφού έγινε το συμβάν. Μπήκα μέσα στο γραφείο του συναδέλφου και τον είδα πεσμένο στο πάτωμα αιμόφυρτο , έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Η συνεργάτιδά του που ήταν παρούσα στο συμβάν βρισκόταν σε κατάσταση σοκ,όμως είχε βρει τη δύναμη να καλέσει το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε μέσα σε 10 λεπτά. Ο δράστης είχε απειλήσει τον Κουλιούφα πολλές φορές στο παρελθόν και τη τελευταία φορά του είχε πει επί λέξη " Σου δίνω τελεσίγραφο ".Μόλις είδα τον Άδωνι να έχει πυροβοληθεί κατάλαβα αμέσως πως ο δράστης θα ήταν ο συγκεκριμένος που τον είχε απειλήσει και στο παρελθόν».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα δεν είχε καταφέρει να κερδίσει υπόθεση του δράστη και γι' αυτόν τον λόγο ο τελευταίος τον πυροβόλησε.

Σε κατάσταση σοκ, η συνεργάτιδα του κ. Κουλιούφα, εξερχόμενη από το ΑΤ Λευκού Πύργου, δήλωσε στο voria.gr ότι ο 76χρονος είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Άδωνις Κουλιούφας έχει αναλάβει αρκετές πολύκροτες υποθέσεις. Πρόσφατα, εκπροσώπησε την πλευρά του συζύγου της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, ο οποίος κατηγορείται ότι την σκότωσε. Επίσης, έχει ενεργό δράση στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.
http://www.protothema.gr/

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 45χρονος δικηγόρος

Σύμφωνα με το voria.gr/ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο 45χρονος δικηγόρος, Άδωνις Κουλιούφας, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς από 76χρονο στο δικηγορικό του γραφείο στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom