Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η «Γενιά των 400 ευρώ» δεν... δοξάζει τον Τάσο Πετρόπουλο! - Ένταση απόψε στο Θησείο (βίντεο)


Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 20:00 απόψε στον πολυχώρο Μελίνα Μερκούρη,στην οδό Ηρακλειδών 66 στο Θησείο,όπου μιλούσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος,αυτός που τον... ευχαριστούν οι επαγγελματίες γιατί τώρα πληρώνουν λιγότερες εισφορές.

Ομάδα νεαρών χαμηλόμισθων και ανέργων της «Γενιάς των 400 ευρώ» προσέγγισε το χώρο μοίρασε φυλλάδια και φώναξε συνθήματα διαμαρτυρίας για τη ζούγκλα στην αγορά εργασίας.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, επιχείρησαν να μπουν στον πολυχώρο,όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας, Τάσο Πετρόπουλο,αλλά δεν τους επετράπη. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης -μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας- δεν κάλεσαν την αστυνομία, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν στη συνέχεια.

Ωστόσο, αυτή ήταν οπωσδήποτε μια δυσάρεστη έκπληξη για τον υφυπουργό που μιλούσε με θέμα τις προοπτικές του ασφαλιστικού, αφού νωρίτερα σήμερα δήλωνε, ότι στο δρόμο άλλη ομάδα πολιτών -οι ελεύθεροι επαγγελματίες- του δηλώνουν ότι με τις ρυθμίσεις του «σώθηκαν»....

Στη διάρκεια μάλιστα της ομιλίας του ο κ.Πετρόπουλος επανήλθε,υποστηρίζοντας ότι έχει δεχθεί έως και ... διαμαρτυρίες από ελεύθερους επαγγελματίες που κατά τον υφυπουργό θα ήθελαν να πληρώνουν μεγαλύτερες εισφορές για να λάβουν μεγαλύτερες συντάξεις!!!

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι η πρόσκληση μιλούσε για "Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για το Ασφαλιστικό απόψε στο Θησείο",ενώ όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο η είσοδος είναι καγκελόφρακτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom