Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Και στις 20 Φεβρουαρίου του 2015 πανηγύριζαν τη "συμφωνία" και φτάσαμε στη χθεσινή πλήρη υποταγή


Ακριβώς δύο χρόνια πέρασαν από την συμφωνία για 4μηνη παράταση του προγράμματος Σαμαρά στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου του 2015 από την νεοεκλεγείσα τότε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Πανηγύρια,φανφάρες,νταούλια και βιολιά και τότε για να φτάσουμε δύο χρόνια μετά να βρισκόμαστε στα ίδια και χειρότερα χάλια με νέα συμφωνία εξαθλίωσης του λαουτζίκου και πλήρη υποταγή στις απάνθρωπες ορέξεις των δανειστών.

Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα συνέβησαν σ' εκείνο το Eurogroup και μόνο ο Μανώλης Γλέζος είχε το σθένος να ξεφωνίσει τους "συντρόφους" του συνεχιστές των μνημονίων.

Κι αν εκείνος ο Φλεβάρης μας έφτασε στο 3ο μνημόνιο του Αυγούστου του 2015,σκεφθείτε που θα μας φτάσει τούτος του 2017 (με όσα συμφωνήθηκαν και περιγράφονται σε προηγούμενες και επόμενες αναρτήσεις μας) που θα κόψει ό,τι ψίχουλο απέμεινε στον κοσμάκη!

Δοξάστε για για μια ακόμα φορά τους ΨΕΥΤΕΣ και τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικούς.

"Δυστυχισμένε μου λαέ,καλέ και αγαπημένε.Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε"!το 'γραψε ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμος πριν από δυό αιώνες και κάθε τόσο επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom