Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League,3-0 μέσα στην Αγκυρα (φωτο & βίντεο)


Στο κατάμεστο "Osmanli Stadium" της Αγκυρας,ο Ολυμπιακός με εξαιρετική εμφάνιση πήρε πανηγυρική πρόκριση στους "16" του Europa League κόντρα στην Οσμάνλισπορ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί στο Καραϊσκάκη να μην τα κατάφερε με τους Τούρκους(0-0),όμως μέσα στην Αγκυρα κράτησε γερά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο βγήκε μπροστά και... καθάρισε μάλλον εύκολα την αντίπαλό του με 3-0,αφού στη συνέχεια είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

ΣΤΟ 47' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό με τον Ανσαριφάρντ: Κόρνερ για τον Ολυμπιακό από τα αριστερά με τον Σεμπά, κεφαλιά του Μποτία στο πρώτο δοκάρι, πλασέ από τον Ιρανό φορ προτού σκάσει η μπάλα κάτω και η μπάλα στα δίχτυα και ο-1.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ στο 70' για τον Ολυμπιακό με τον Ελιουνούσι: Καταπληκτική ενέργεια του Ανδρούτσου, άδειασε έναν αντίπαλό του στην περιοχή της Οσμάνλισπορ, την κατάλληλη στιγμή γύρισε από τα αριστερά για τον Ελιουνούσι και εκείνος με κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,τελειώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.


ΣΤΟ 86' ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ με τον Ανσαριφάρντ και πάλι.Αντεπίθεση Ολυμπιακού, σουτ Σεμπά, ο Κατσερμάσκας απόκρουσε και ο Ανσαριφάρντ με κεφαλιά έκανε το 0-3.



Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Τουρκία, για πρώτη φορά μετά το 2012 προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης, αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία του κατάφερε να πάρει πρόκριση, ενώ είχε φέρει ισοπαλία στο πρώτο ματς στην έδρα του.


ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ
(Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο (66' Μπαγίρ), Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν (74' Γκιουβέν), Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
(Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μαρτίνς (65'Ανδρούτσος), Ρέτσος, Φορτούνης (85'Ρομαό), Ελιουνούσι (81'Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom