Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα στο πανεργατικό συλλαλητήριο της Τετάρτης 1 Μάρτη 2017,στο ΧΙΛΤΟΝ στις 6:30 μ.μ.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το ΠΑΜΕ αύριο, Τετάρτη 1 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Hilton», στο χώρο των «διαπραγματεύσεων» κυβέρνησης και κουαρτέτου για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.

Κάλεσμα στη συγκέντρωση απευθύνουν επίσης η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καισαιριανής.

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. στο Χίλτον

Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. – ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.

Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης.

Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα!

Να οργανώσουμε την αντεπίθεση απέναντι στους εκπροσώπους του κεφαλαίου.

Όλοι στον αγώνα. Να δείξουμε τη δύναμή μας.

Να απαιτήσουμε τις απώλειές μας, τις πραγματικές μας ανάγκες.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, σε συγκέντρωση, αύριο Τετάρτη 1/3 στο χώρο των «διαπραγματεύσεων».

Όλες και όλοι στο ΗΙLTON στις 6.30μμ

ΠΑΣΕΒΕ : Όλοι στο συλλαλητήριο Τετάρτη 1 Μάρτη 2017, Στο ΧΙΛΤΟΝ στις 6.30 μ.μ.

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι,επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι, αυτοκινητιστές, συνταξιούχοι.

Για μια ακόμα φορά παρακολουθούμε το γνωστό σίριαλ της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης-δανειστών. Όλα δείχνουν ότι και αυτή τη φορά θα καταλήξουν σε νέο γύρο σκληρών μέτρων εις βάρος των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων και όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Για μια ακόμα φορά στο όνομα της εξασφάλισης της συμφωνίας, της περιβόητης ανάκαμψης και των ματωμένων πλεονασμάτων, ετοιμάζουν νέα φοροληστείας νέο τσάκισμα συντάξεων, δικαιωμάτων κτλ.

Καμιά ανοχή στην κυβέρνηση και τα μονοπώλια που υπηρετεί!!!

Με την πολιτική τους μας οδηγούν συντεταγμένα στην οικονομική ασφυξία.

Οι υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι δήθεν θα στηρίξει τους αυτοαπασχολούμενους αν τους «βγουν» οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί και η «ανάπτυξη» είναι ψεύτικες.

Όχι μόνο δεν υπερασπίζονται το δικαίωμα στην επιβίωση χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων που βρίσκονται πνιγμένοι στα αδιέξοδα, αντίθετα κάνουν νόμους και μνημόνια κάθε απαίτηση του ΣΕΒ, των μεγαλοβιομηχάνων, των τραπεζιτών, των μεγαλεμπόρων.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ.

ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ!

Απορρίπτουμε τον εκβιασμό! απορρίπτουμε παλιά και νέα μέτρα! Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα μας στη δουλειά και την αξιοπρεπή ζωή, ενάντια στην πολιτική που μας αφανίζει

Μαζί με τους εργαζόμενους που ζουν σε συνθήκες εργασιακής γαλέρας, με μισθούς πείνας και τον εφιάλτη της ανεργίας καιτη φτωχή αγροτιά που δίνει αγώνα επιβίωσης.

ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!

Δυναμώνουμε τη Συμμαχία μας ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ που μας οδηγεί στη φτώχια και τη μιζέρια.

Όλοι στο συλλαλητήριο ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 2017, Στο ΧΙΛΤΟΝ στις 6.30 μ.μ.

Προσυγκέντρωση 6.00 μ.μ. ΜΕΤΡΟ έξοδος ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Να δοθεί δυναμικό παρών στην αυριανή συγκέντρωση στο «ΧΙΛΤΟΝ»

Να δώσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ αύριο Τετάρτη έξω από το «Χίλτον», με προσυγκέντρωση στην έξοδο του Μετρό στον Ευαγγελισμό στις 6 το απόγευμα, καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες, επαγγελματίες και μικρούς εμπόρους η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

Όπως τονίζεται στο κάλεσμα, το κλείσιμο της «αξιολόγησης σημαίνει και νέα μείωση των συντάξεων με τον επαναϋπολογισμό και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς. Η μείωση του αφορολόγητου θα επιφέρει νέα δυσβάσταχτη φορολογία στους εργαζόμενους και στη λαϊκή οικογένεια. Τα αντισταθμιστικά οφέλη της κυβέρνησης είναι μια απάτη, αφού έχουν σχέση με ματωμένα πλεονάσματα, και όταν αυτά υπάρξουν οι ωφελημένοι θα είναι και πάλι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, με μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών».

Η ΟΒΣΑ επισημαίνει πως «η νέα αξιολόγηση σημαίνει μόνιμα και επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα, με κόφτες στην Ασφάλιση, στην Υγεία και την Παιδεία, περικοπές σε Κοινωνικές Παροχές». Γι αυτό, δυναμώνουμε τα Σωματεία μας, συντονίζουμε τους αγώνες μας με τους εργαζόμενους. Ο δρόμος του αγώνα είναι η μοναδική επιλογή».

Κάλεσμα και από την ΟΓΕ

Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καισαιριανής

Λέμε όχι στο κλείσιμο της αξιολόγησης που φέρνει νέα μόνιμα και επώδυνα μέτρα. Όλοι στο συλλαλητήριο ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 2017, Στο ΧΙΛΤΟΝ στις 6.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom