Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Λευκή ισοπαλία στο νησί,Κέρκυρα - Παναιτωλικός 0 - 0 (φωτο)


Η Κέρκυρα υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα στο νησί τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.Εγινε ένα άχαρο παιχνίδι που τελείωσε χωρίς νικητή 0-0.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με 22 βαθμούς και αν και κάπως μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη ή τουλάχιστον να μην χάσουν.

Ομως στο σχεδόν άδειο γήπεδο δεν έδειξαν ιδιαίτερο πάθος,δεν είχαν ρυθμό,ούτε έκαναν φάσεις με αξιώσεις για γκολ(τουλάχιστον στο πρώτο μέρος).Ετσι το 0-0 θεωρείται δίκαιο και βολικό και για τους δύο!

Στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του αγώνα ο Παναιτωλικός φάνηκε κάπως επιθετικός χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει απειλητικά στην εστία του Κουτζαβασίλη.

Στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε,η Κέρκυρα πήρε τα ηνία και προσπάθησε να πιέσει πετυχαίνοντας να περιορίσει τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο και να κερδίσει πέναλτι στο 37',όταν ο Τσοκάνης βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.

Το πέναλτι εκτέλεσε άψυχα ο Τουράμ και ο Κυριακίδης απέκρουσε εύκολα.

Τρία λεπτά νωρίτερα,στο 34' ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία για γκολ,αλλά... Τότε ο Ρέι σέντραρε από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στον Σπίνουλα και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου ν' αντιδράσει Κουτζαβασίλη!

Χωρίς σκορ έληξε το ημίχρονο...

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Χάβος,καμία ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Πιο γρήγορος ο ρυθμός του παιχνιδιού,η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές,κάμποσα φάουλ εκατέρωθεν,αλλά το γκολ δεν... έρχονταν.

Στο 49'ευκαιρία για την Κέρκυρα: Ο Κόντος εκτέλεσε το φάουλ, ο Τουράμ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω απ' το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.

Στο 54' απευθείας εκτέλεση φάουλ απ' τον Ρόσα, η μπάλα ελάχιστα πάνω απ' την εστία του Κουτζαβασίλη.

Στο 61' ο Παναιτωλικός πλησίασε στο γκολ,όταν Ρόσα και Παπαδόπουλος άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα,όμως ο Κουτζαβασίλης είπε όχι στο κοντινό πλασέ του Ρόσα.

Στο 72' ένα μακρινό σουτ του Ιωάννου δεν ανησύχησε τον Κυριακίδη.

Τα λεπτά κυλούν,ο ρυθμός έχει πέσει,ανορθόδοξος ο τρόπο παιχνιδιού και από τους δύο αντιπάλους,ενώ τίποτα δεν δείχνει ότι μπορούν να σκοράρουν από οργανωμένη επίθεση.

Στο 78' και πάλι μακρινό σουτ από τον Ντουαλά,ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 82' ο Λόπες σούταρε δυνατά,αλλά ο Κουτζαβασίλης και πάλι είπε όχι.


Στο 89' η τελευταία ευκαιρία για γκολ:Από κοντά ο Παπαδόπουλος, ο Κουτζαβασίλης διώχνει, μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό

Στο 92' ένα βίαιο φάουλ του Παμλίδη στον Μύγα άναψε για λίγο τα αίματα...

Λευκή ισοπαλία στην Κέρκυρα,που μάλλον βολεύει και τους δύο!

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκομές(83' Γεωργίου), Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας, Σπίνουλας, Κεϊτά, Σιόντης, Ιωάννου, Κόντος(60' Παμλίδης), Ντιόγκο(68' Ντουαλά), Τουράμ.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας(46' Ροντρίγκες), Μάκος, Πάουλο(λ.τ. 46' Μπράβο), Ρέι, Τσοκάνης, Ρόσα(λ.τ. 84' Μουνιός), Παπαδόπουλος, Λόπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom