Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Γιατί έφυγε ο Γιώργος Τράγκας από τον Realfm; - Θα πιάσει λιμάνι;


Ενα ακόμα μεγάλο όνομα έφυγε από το συγκρότημα του Real Group και μάλιστα αυτή φορά μιλάμε για το πιο μεγάλο μετά τον ιδιοκτήτη του Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Γιώργος Τράγκας αποτελεί πλέον παρελθόν για τη συχνότητα του Real fm κι όπως λένε και οι δύο πλευρές το διαζύγιο υπήρξε συναινετικό στη λήξη του συμβολαίου.Τώρα αν υπάρχει παρασκήνιο,αυτό δεν το ξέρει κανένας εκτός του θείου και του ανιψιού....

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Real Group:

«Σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια ανελλιπούς ραδιοφωνικής παρουσίας του στον Real FM, το συμβόλαιο συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με τον σταθμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Real Group και προσθέτει:

«Ο Real FM τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Τι λέει ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας
«Έληξε σήμερα το συμβόλαιο και η συνεργασία μου με τον RealFm. Δεν το ανανέωσα. Μετά από 15 χρόνια στενής συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου (10 χρόνια στον Real) τον ευχαριστώ θερμότατα και του εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα ο RealFm ήταν μία περίοδος από τις καλύτερες της πολύχρονης καριέρας μου».



Κατηφορίζει στο λιμάνι;

Κι επειδή από τη μέρα που εξέπεμψε η ιδιωτική ραδιοφωνία στην Ελλάδα Τράγκας σημαίνει ραδιόφωνο και μάλιστα πρωινή εκπομπή 8:00 - 10:0, δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ο Τράγκας θα....σιωπήσει.Αλλωστε και η ανακοίνωση του Real Group το λέει ξεκάθαρα "ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του"!

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήδη έχει συμφωνήσει με τον ανερχόμενο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1,που εδρεύει στο λιμάνι του Πειραιά.

Οπως προείπαμε ο Γιώργος Τράγκας επιθυμεί να είναι στη ζώνη 08.00 - 10.00 κάθε πρωί, όπως ήταν ανέκαθεν από εποχής ΣΚΑΪ ακόμα. Ομως στο σταθμό του Γιάννη Κουρτάκη η πρωινή ζώνη από τις 07:00 έως και τις 11:00 είναι πιασμένη από φετινές μεταγραφές του σταθμού,πετυχημένα δίδυμα των ερτζιανών,οι οποίες πάνε αρκετά καλά.

Στις 7:00 εκπέμπουν οι Ξενάκης-Αδαμόπουλος και στις 9:00 οι Κακούσης-Πετρόπουλος,ενώ στις 11:00 στο μικρόφωνο βγαίνει ο ίδιος ο Κουρτάκης με τον Παναγιώτη Τζένο!

Μένει λοιπόν να δούμε αν ισχύει κατ' αρχήν η πληροφορία και στη συνέχεια πως θα βολευτούν όλοι αυτοί οι πρωινατζήδες στο πρόγραμμα των παραπολιτικών 90,1....

Ποιος να το φαντάζονταν παλιότερα ότι από τη συχνότητα του 902 θα ακούγονταν ο Τράγκας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom