Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη η Τατιάνα Στεφανίδου - Θα περάσει τη νύχτα στο Α.Τ. Αμαρουσίου - Σήμερα στο Αυτόφωρο (φωτο & βίντεο)

Ανακοινώσεις από ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι και Χρυσή Αυγή

Στο Α.Τ Αμαρουσίου μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα η παρουσιάστρια του "Ε" Τατιάνα Στεφανίδου μετά από την αυτόφωρη σύλληψή της,που είχε ζητήσει με μήνυσή του ο ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. 

Σύμφωνα με την διαδικασία σήμερα το πρωί η Τ. Στεφανίδου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και από εκεί στο αυτόφωρο.

Οπως ήδη γράψαμε χτες ο χρυσαυγίτης βουλευτής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης, μήνυση κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής και γονέων.


Σύμφωνα με τον μηνυτή-βουλευτή η παρουσιάστρια τον χαρακτήρισε «τραμπούκο» και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών,κάτι που κατά τον ίδιο είναι ψευδές.

Από το απόγευμα χτες δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ βρίσκονταν έξω από κανάλι «Ε»,ενώ περιπολικό είχε σταλεί και στο σπίτι της κυρίας Στεφανίδου για να πετύχουν την άμεση σύλληψη της δημοσιογράφου.

Κι αυτό λίγες μέρες μετά την ανάλογη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων των "Παραπολιτικών" ύστερα από μήνυση του Π. Καμμένου.

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη μήνυση της Χρυσής Αυγής στην Τατιάνα Στεφανίδου

Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμενος,να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Ανακοίνωση του Ποταμιού:Οι ναζιστές μετά τους τραμπουκισμούς διώκουν και δημοσιογράφους

Είναι το δεύτερο κρούσμα εντολής σύλληψης δημοσιογράφου σε λίγες μέρες. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου ύστερα από μήνυση της Χρυσής Αυγής. Οι ναζιστές θίχτηκαν από τον χαρακτηρισμό “τραμπούκος” για την τραμπούκικη επίθεση στους στο σχολείο στο Πέραμα.

Είναι καθήκον του δημοκρατικού κόσμου να καταδικάσει τις διώξεις δημοσιογράφων και να σταθεί στο πλευρό τους. Είναι ώρα επιτέλους να αλλάξει ο αναχρονιστικός νόμος περί τύπου τον οποίο όλες οι κυβερνήσεις διατηρούν.

Παράλληλα εκείνοι που προωθούν σχέδια ελέγχου της ενημέρωσης και στοχοποιούν φωνές που τους ασκούν κριτική, πρέπει να προβληματιστούν για τους δρόμους που ανοίγουν.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στις 23:17 το βράδυ της Πέμπτης

Η Ελληνική Αστυνομία στα στούντιο του “Έψιλον” για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου - Κρύφτηκαν στις τρύπες τους οι συκοφάντες!

Από τις 6 το απόγευμα αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα στούντιο του "Έψιλον" για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του βουλευτή μας Ιωάννη Λαγού.

Η παρουσιάστρια - που υβρίζει και συκοφαντεί σε μόνιμη βάση το Εθνικιστικό Κίνημα - έχει εξαφανιστεί και συνεχίζει να κρύβεται για πέντε και πλέον ώρες.

Η αναζήτησή της συνεχίζεται και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει στα στούντιο του "Εψιλον" - όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που παραθέτουμε - για να την συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Η δράστις του αδικήματος, όσο βαθιά και να κρυφτεί, πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη. Το εδώλιο του κατηγορουμένου δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ, απ' όπου μπορεί να υβρίζει και να συκοφαντεί χωρίς αντίλογο.

Οι ψεύτες, οι συκοφάντες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως από 'δω και πέρα θα λογοδοτούν για κάθε έγκλημά τους σε βάρος της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος.

Θυμίζουμε τι γράφαμε νωρίτερα σχετικά με το θέμα:

Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του "Ε", Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.

Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον - άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.

Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται...

update:Δημοσίευμα του newsit στις 10:19 σήμερα το πρωί επιβεβαιώνει την ανάρτηση της Χρυσής Αυγής

Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε απο την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατόπιν αυτού, έπαψε η αναζήτηση από πλευράς αστυνομίας και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για τη συνέχεια.!!!!
============================

ΑΠΟΡΙΑ: Πως έληξε το αυτόφωρο χωρίς να παρέλθει το 48ωρο που προβλέπει ο νόμος;Από το απόγευμα της Τετάρτης 18/1 μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 19/1 είναι περίπου 32 ώρες!!!!!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΙΑ: Μεγάλες ιστοσελίδες γιατί κατέβασαν την είδηση της σύλληψης που ανέβασαν τα μεσάνυχτα,χωρίς καν μία αναφορά στον περίεργο υπολογισμό του αυτόφωρου σε 2 μέρες και όχι σε 48 ώρες που λέει ο νόμος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom