Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κομοτηνή: «Μπλόκο» αγροτών στον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο (φωτο & βίντεο)


Ομιλία στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Τάσος Πετρόπουλος ο οποίος περιόδευσε στην περιοχή από το πρωί την Παρασκευής 27/1.

Την ίδια ώρα ακριβώς από κάτω και υπό την επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων και μίας διμοιρίας ΜΑΤ, πραγματοποίησαν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας  100 περίπου αγρότες από την Ροδόπη και τον Έβρο.


Ο Υφυπουργός κάλεσε αντιπροσωπεία των αγροτών να ανέβει στην αίθουσα συνεδριάσεων προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματα τους όμως οι αγρότες απαιτούσαν η είσοδος να ανοίξει για όλους ώστε να μπορέσει όποιος επιθυμεί να παραστεί.

Αυτή η διαφωνία ήταν που προς στιγμήν έστηνε «σκηνικό» Αποστόλου στην Κομοτηνή όταν και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παρέμεινε πέρσι αποκλεισμένος επί 12 ώρες στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, καθώς οι αγρότες δεν φαίνονταν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν.
ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Η κυβέρνηση μας παρά τα όσα πιστεύουν δεν τους ξέχασε» ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος.

Αντιθέτως, επιφυλακτικός απέναντι του και στα όσα είπε στη σύσκεψη που προηγήθηκε νωρίτερα μεταξύ του Υφυπουργού και αντιπροσωπείας αγροτών στάθηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Κυριαζής. «Θέλουμε να μπούμε όλοι μέσα στην αίθουσα που γίνεται η γιορτή του ΣΥΡΙΖΑ. Είπαμε ότι θα είναι μια ειρηνική διαμαρτυρία εφόσον όμως επικρατούν κάποιες συνθήκες που τις δεχόμαστε. Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι είμαστε απ’ όσα μας είπε ο Υφυπουργός τα οποία κατ’ εμέ είναι αηδίες και ψέματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριαζής.
Μετά την λήξη της ομιλίας του ο κ. Πετρόπουλος συναντήθηκε, τελικά, με αντιπροσωπεία των αγροτών οι οποίοι του παρέδωσαν τα αιτήματα τους και αφού έλαβαν την δέσμευση από τον Υφυπουργό ότι θα τα μεταφέρει με την σειρά του στην κυβέρνηση αποχώρησαν ειρηνικά.
http://fonirodopis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom