Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Έφοδοι σε σπίτια και άνοιγμα θυρίδων για το κύκλωμα των Ρομά!


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τις δικαστικές αρχές οι έρευνες για την περιβόητη υπόθεση του κυκλώματος των Ρομά διαρρηκτών με την... αδυναμία στα σπίτια επωνύμων, η οποία είδε το "φως" της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά από παραγγελία των ανακριτών διαφθοράς, Ρέας Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα, η αστυνομία προχώρησε σήμερα στο άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων και σε εφόδους στα σπίτια εμπλεκομένων στο κύκλωμα. Παράλληλα, οι ανακριτές διαφθοράς ερευνούν την εμπλοκή στην υπόθεση αστυνομικών και κοσμηματοπωλών.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ των συλληφθέντων του προηγούμενου Νοεμβρίου βρισκόταν και γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος και κρατείται στις φυλακές Χίου.

Η σημερινή συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας μετά την εντολή των ανακριτών διαφθοράς πραγματοποιήθηκε σε έξι περιοχές της χώρας. Πρόκειται για την Ελευσίνα, τον Ασπρόπυργο, τα Λιόσια, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Εύβοια!

Οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρης Φούκας, αξιοποιώντας πληροφορίες, μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία της δικογραφίας, εντόπισαν τραπεζικές θυρίδες σε υποκαταστήματα δύο τραπεζών στις πέντε από τις έξι πόλεις που έγιναν οι έφοδοι σε σπίτια εμπλεκομένων.

Σε αυτές τις θυρίδες εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά από τις κλοπές. Από τα "ντου" των αστυνομικών, κατά πληροφορίες, εντοπίστηκαν κοσμήματα, τα οποία μάλιστα ήταν κρυμμένα σε πλαστικές σακούλες, χρήματα σε μετρητά, όπλα και μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών! Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom