Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ξαναχτύπησε ο Λιαργκόβας από το δελτίο του ΑΝΤ1 (βίντεο) - Γιατί άνθρωπέ μου δεν τα λες στον Τσίπρα;


Τον κώδωνα του κινδύνου για τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας λόγω της καθυστέρησης του κλεισίματος της αξιολόγησης ξαναέκρουσε σήμερα μέσω του δελτίου του ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας.

«Περιμέναμε να κλείσει η αξιολόγηση από τις 6 Δεκεμβρίου» ανέφερε ο κ. Λιαργκόβας και σημείωσε ότι το γεγονός ότι διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση βάζει τη χώρα σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια. «Είναι απαραίτητο να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 :

Λιαργκόβας: Τα μνημόνια δεν έχουν πετύχει από Enikos_gr

Ακόμη, ο Παναγιώτης Λιαργκόβας ανέφερε ότι η καλύτερη λύση για να μην φτάνουμε σε υπερβολικές απαιτήσεις από την πλευρά των δανειστών είναι να υλοποιούμε τις υποχρεώσεις μας. «Είναι και οι πιστωτές που πολλές φορές ζητούν πράγματα που από τις δικές τους κοινωνίες ποτέ δεν θα ζητούσαν, είμαστε όμως κι εμείς που δημιουργούμε μια εικόνα αναξιοπιστίας», είπε.

«Είναι ξεκάθαρο ότι τα μνημόνια δεν πέτυχαν, γιατί εάν είχαν πετύχει τώρα θα είχαμε βγει στις αγορές. Υπάρχουν πολλά λάθη που έχουν να κάνουν με τη συνταγή των μνημονίων», δήλωσε ο Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Αυτή είναι η τέταρτη παρέμβαση του κυρίου Λιαργκόβα και γεννάται ευλόγως το ερώτημα: Γιατί άνθρωπέ μου δεν τα λες απ' ευθείας στον Τσίπρα,παρά βγαίνεις και τρομοκρατείς τον κοσμάκη;

Διαβάστε σχετικά:
"Βόμβα" από τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής: Κίνδυνος για «νέο 2015» και τροχιά grexit αν...

Ολόκληρη η έκθεση-κόλαφος του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που μιλάει για 4ο μνημόνιο, εάν...

Νέα "βόμβα" από τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής: "θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη"! (ηχητικό)

Σχόλιο Ζείδωρον:Δεν γνωρίζουμε ξαναλέμε αν ο συγκεκριμένος κύριος παίζει το ρόλο λαγού ή τρομοκράτη,όμως δεν καταλαβαίνουμε τι εξυπηρετούν αυτές οι δηλώσεις εκτός από το να σπέρνουν τρόμο και πανικό στους ήδη εξαθλιωμένους υπηκόους αυτής της χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom