Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ Θρίλερ στο Παρίσι: Ένοπλος κρατά επτά ομήρους! (φωτο)


- Το... πολύπαθο Παρίσι ζει νέες δραματικές στιγμές
- Επτά άνθρωποι κρατούνται όμηροι από έναν ένοπλο ληστή μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στη γαλλική πρωτεύουσα
- Στο σημείο έχουν φτάσει ήδη διαπραγματευτές της αστυνομίας
- Αποκλεισμένοι οι γύρω δρόμοι
- Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

Κατάσταση συναγερμού έχει σημάνει για μία ακόμη φορά στην Πόλη του φωτός, το Παρίσι, όπου ένας ένοπλος άνδρας κρατά επτά ομήρους μέσα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Συγκεχυμένες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με το αν υπάρχουν τραυματίες, ή για την εθνικότητα του δράστη, με το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης να είναι μεγάλο.
Αυτή είναι και η πρώτη φωτογραφία από το σημείο που δημοσιεύει το russia today στον λογαριασμό του στο Twitter.
Το πρακτορείο AFP κάνει λόγο για "ληστή", κάτι που επιβεβαιώνει και η γαλλική αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία αναφέρει: "Βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση για μια ένοπλη ληστεία, οδηγοί να παρακάμψετε την περιοχή".
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ταξιδιωτικό γραφείο βρίσκεται στη λεωφόρο Masséna, στα νότια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το RT αναφέρει επίσης πως στο σημείο έχουν φτάσει και διαπραγματευτές της αστυνομίας, ενώ ο δράστης έχει στην κατοχή του ένα περίστροφο.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο το χρησιμοποιούν ιδίως Ασιάτες που θέλουν να ανταλλάξουν συνάλλαγμα. Είχε και στο παρελθόν βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλων ληστών, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή που μίλησε στο Reuters.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom