Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Υπάρχει λύση για τα μόνιμα δεσμά που ζητούν οι δανειστές


του Μάκη Κουρή
Να συγκαλέσει αύριο κιόλας τη Βουλή ο Τσίπρας,να αποκαλύψει τα... χριστουγεννιάτικα «δώρα» που μας έχουν ετοιμάσει και όλοι μαζί οι αρχηγοί να πουν ένα «ΩΣ ΕΔΩ» – «Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλη δυστυχία» – «Εφιάλτες δεν θα βρείτε...»

Μαύρα σύννεφα ολόγυρά μας... Με τον μόνιμα κακό γείτονά μας να κτυπάει τα τύμπανα.

Την ίδια ώρα,το μόνο που ενδιαφέρει την Ευρώπη είναι ένα στρατόπεδο σιδηράς οικονομικής πειθαρχίας, όπου όποιος είναι άτακτο παιδί θα μπαίνει στο... μπαλαούρο. Και κλείνει τα μάτια στις απειλές του Τούρκου, στις οποίες περιλαμβάνει και την ίδια, θέλοντας να αρπάξει κομμάτια και από αυτήν.

Είναι βέβαιο ότι τα... αφεντικά με κάποια… καθρεφτάκια που θα δώσουν στον Τσίπρα θα επιχειρήσουν να κάμψουν τις αντιδράσεις των... ιθαγενών, που θα είναι αναπόφευκτες λόγω της σκληρότητας της ακόμη πιο βίαιης φτωχοποίησης των Ελλήνων, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων τη βιώνει επτά χρόνια τώρα στο πετσί της, με το νέο πακέτο των... χριστουγεννιάτικων «δώρων» που μας έχουν ετοιμάσει.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν και ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» του Αλέξη Τσίπρα στον νέο μπουναμά που θα μας φέρει,περιτυλιγμένο με το... χρυσόχαρτο των «ΘΑ» για ρύθμιση του χρέους, που –όπωςφαίνεται– όχι μόνο δεν θα έχει τίποτε συγκεκριμένο, αλλά αντίθετα θα υπάρχουν ένα....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Παρόν που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom