Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Φοβερή καταγγελία του Λεωνίδα Γρηγοράκου: Ένας στους τρεις ασθενείς πεθαίνει στη ΜΕΘ! (βίντεο)

Γέμισαν διευθυντές τα νοσοκομεία και δεν υπάρχουν γιατροί για να εφημερεύουν

Άγριο σφυροκόπημα κατά του υπουργού Υγείας εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος από του βήματος της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017.

«Τι έχει κάνει το υπουργείο Υγείας; Κάνει μόνο tweets. Τίποτε άλλο. Βρίζουμε τους νοσοκόμους.Βρίζουμε το νοσηλευτικό προσωπικό. Βρίζουμε τους γιατρούς. Βρίζουμε τους εργαζόμενους. Αυτό κάνει», τόνισε ο Λ. Γρηγοράκος, προσθέτοντας:
«Ξέρουμε ότι έχουμε ανάγκες κρεβατιών ΜΕΘ για τις επιδημίες γρίπης. Το ξέραμε από πέρυσι, που είχαμε εκατόν ενενήντα επτά νεκρούς, κύριε υπουργέ. Το λέω σ’ εσάς γιατί εσείς έχετε το χρήμα.

Δώστε χρήματα για την υγεία. Δεν πρέπει φέτος να αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα με πέρυσι.Διακόσιοι νεκροί στους τετρακόσιους; Είναι βαρύ το τίμημα»!

Και συνέχισε:«Έχουμε πάρα πολύ καλό ιατρικό προσωπικό. Όμως, θα πεθάνει ένας στους τρεις ασθενείς που θα μπουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Είμαστε μέσα στα διεθνή στάνταρ όταν νοσηλεύουμε τους ασθενείς μας στις ΜΕΘ. Έλα, όμως, που δεν έχουμε κρεβάτια και οι ασθενείς πεθαίνουν στους διαδρόμους. Αυτά γιατί δεν τα χρηματοδοτήσατε.

Ο υπουργός ήθελε να αλλάξει το ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα κατάφερε εκεί.Έφερε τα πάνω κάτω για να διορίσει τους δικούς σας. Καλά κάνατε. Τα υπόλοιπα θα τα δει η Δικαιοσύνη».

Δεν σταμάτησε,όμως, εκεί ο κ. Γρηγοράκος:«Τι έκαναν στο υπουργείο....»

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο σημερινό Παρόν

Δείτε την ομιλία του Λεωνίδα Γρηγοράκου στη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom