Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ στους Γαργαλιάνους με την υπόθεση της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή το πρωί

Ηταν η πρώτη μητέρα του 2016 στη Μεσσηνία

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της 35χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό της, κοντά στην κοινότητα Λεύκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα φέρει τραύμα
στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ από νωρίς το πρωί βρίσκονται στον τόπο του συμβάντος και ερευνούν την περιοχή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για την ανεύρεση στοιχείων που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ παίρνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 35χρονη.

Το πτώμα της γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Η 35χρονη Γ.Π., μητέρα τεσσάρων ανηλίκων παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες αργά το απόγευμα. Να σημειωθεί πως η 35χρονη είχε την τύχη να φέρει το πρώτο παιδί στη Μεσσηνία για το 2016 και το δεύτερο στην Ελλάδα, είχε όμως την ατυχία στα τέλη του 2016 να κοπεί το νήμα της ζωής της!


Σήμερα το πρωί ο 55χρονος Α.Π. ,άνδρας της άτυχης 35χρονης ο οποίος υπηρετεί στην Π.Υ. Γαργαλιάνων, την στιγμή που κινούταν επί της Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Λεύκης και πήγαινε για το μάζεμα των ελιών, μια εκ των εργατριών που είχε στο αυτοκίνητο είδε το αμάξι της γυναίκας του (ένα πράσινο Hyundai) να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κάθετο αγροτικό δρόμο.

Αμέσως σταμάτησε και αντίκρισε, το αποτρόπαιο θέαμα, της νεκρής συζύγου του. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές αρχές οι οποίες κατέφθασαν στο σημείο για τα περαιτέρω.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έλευση του ιατροδικαστή ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναικά.

http://www.gargalianoionline.gr/

Η πρώτη μητέρα του 2016 στη Μεσσηνία

Ένα από τα πιο τραγικά παιχνίδια που μπορεί να παίξει η μοίρα είναι αυτό που συνέβη με την 35χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί στους Γαργαλιάνους.Αυτή η γυναίκα, είναι αυτή γέννησε το πρώτο μωρό για το 2016 στη Μεσσηνία.

Διαβάστε το ρεπορτάζ
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι ήταν το πρώτο μωρό που έκανε ποδαρικό φέτος για τη Μεσσηνία.Η μπέμπα γεννήθηκε στις 3:50 το πρωί και το βάρος της ήταν 3.200 κιλά και είναι το 4ο παιδί του ζεύγους Φιλοπούλου- Παναγιωτοπούλου.

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας συναντήσαμε την χαρούμενη μητέρα που περίμενε να γεννήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά η μπέμπα είχε άλλη γνώμη. Στο δωμάτιο που συναντήσαμε την μικρή την συντρόφευαν και δύο από τα αδέρφια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τοκετός ήταν σχεδόν πρόωρος, αφού η μικρή βιαζόταν να δει το φως της νέας της ζωής και προτίμησε να γεννηθεί στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε από τους Γαργαλιάνους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όπως μας περιέγραψε η μητέρα το σκηνικό στο ασθενοφόρο ήταν περίεργο αλλά όλα πήγαν καλά με τον νοσηλευτή και τον οδηγό να μην έχουν βιώσει αντίστοιχο περιστατικό.
του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση
http://www.tharrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom