Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Έγκλημα "δείχνει" ο θάνατος της 35χρονης μητέρας στους Γαργαλιάνους


Ο θάνατος της γυναίκας, που ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, προκλήθηκε από τις βολίδες πυροβόλου όπλου σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής...

Συγκλονισμένη η μικρή κοινωνία των Γαργαλιάνων
παρακολουθεί τις εξελίξεις για το θάνατο της 35χρονης μητέρας καθώς μετά τις έρευνες της αστυνομίας αλλά και του ιατροδικαστή, φαίνεται πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κωτακίδης που έφθασε στο σημείο με τους αστυνομικούς και εξέτασε το άψυχο σώμα της γυναίκας, εξήγησε πως πίσω από το θάνατό υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος προήλθε από κυνηγετικό όπλο (ίσως μικρού διαμετρήματος) ενώ ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής. Σύμφωνα με το gargalianoionline έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η γυναίκα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ενώ η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της 35χρονης γυναίκας φένεται να έχει καταθέσει πως η γυναίκα έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι χωρίς να προσδιορίζει το που ακριβώς θα πήγαινε.

 Ένα σημαντικό ερώτημα που προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία για τους αστυνομικούς είναι, γιατί ο σύζυγος δεν αναζήτησε την άτυχη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του όλη τη νύχτα που έλειπε από το σπίτι και την βρήκε σήμερα το πρωί νεκρή ο ίδιος, μέσα σε αυτοκίνητο, τη στιμγή που πήγαινε με εργάτες για να μαζέψουν ελιές στα χωράφια.

Η τραγική ειρωνία
Η γυναίκα έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί στη Μεσσηνία για το 2016 και το 2ο σε ολόκληρη τη χώρα (φωτο επάνω). Πρόκειται για ένα κοριτσάκι το οποίο μάλιστα ήταν τόσο βιαστικό, που γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως, το 2016 δεν αποδείχθηκε τυχερή χρονιά για την οικογένεια, καθώς τα τέσσερα παιδάκια έμειναν τώρα ξαφνικά, χωρίς την μητέρα τους...

Πηγή:  gargalianoionlineeleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom