Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

"ΒΟΜΒΕΣ" Γ. Καρατζαφέρη: Διαλύεται η Ευρώπη - Ο Ερντογάν δεν έχει άλλη λύση από το να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα (ηχητικό)


ΗΧΗΤΙΚΟ: "Δεν βλέπω τον Τσίπρα να πέφτει - Η ΝΔ η πλέον υποτελής έκδοση του μνημονίου - Πριν σβήσει η Ελλάδα, θα σβήσει η Ευρώπη - Με ευρώ δεν πρόκειται η Ελλάδα ποτέ να σωθεί - Η Αλβανία είναι το alter ego της Τουρκίας, είμαστε σαν το ζαμπόν ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί - Ο Κοτζιάς δεν είναι βλάξ, είναι ευφυής - Ο Τραμπ είναι η ελπίδα, βαδίζει στα οράματα που είχαμε χτίσει με τον Φάρατζ - Χρειάζεται ένας Τραμπ εδώ"

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στον Αντώνη Κουμιώτη, μέσω της οποίας στέλνει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Πιο συγκεκριμένα...

Για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Δεν τον βλέπω να πέφτει, παρά την φιλότιμη προσπάθεια κάποιων υπουργών του να καταγκρεμίσουν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την εξουσία. Τώρα, ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είναι ένα έτσι φρέσκο παιδί, έχω την αίσθηση ότι αυτό που υπηρετεί, την ακραία νεοφιλελεύθερη έκφραση, ότι κινείται σε όχι πολύ δημοφιλή χωράφια.

Οι τρεις πιο μνημονιακοί υπουργοί του Σαμαρά, Μητσοτάκης, Άδωνις και Χατζηδάκης, αυτοί είναι η νέα ηγεσία της ΝΔ. Δηλαδή, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ναι μεν υπάρχει αυτό το απεχθές πρόσωπο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό το οποίο έρχεται είναι πολύ χειρότερο.

Δηλαδή, δεν είναι κόντρα στο μνημόνιο ή αντίσταση στο μνημόνιο ή μάχη για να απαλλαγούμε ή οτιδήποτε άλλο, είναι η πλέον υποτελής έκδοσης του μνημονίου. Άρα λοιπόν αυτή τη στιγμή λέμε να φύγει ο κακός ΣΥΡΙΖΑ γιατί εφαρμόζει όπως εφαρμόζει τις εντολές του μνημονίου, για να έρθουν οι άλλοι, οι οποίοι είναι μνημονιακότεροι. Δηλαδή σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση η οποία υπηρετεί κάτι το οποίο δεν πιστεύει, προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα, για να έρθει κάτι το οποίο πολυπιστεύει εις την μνημονιακή πολιτική. Περί αυτού πρόκειται.

Για την Οικονομία

Έχω την αίσθηση ότι πριν πεθάνει η Ελλάδα, πριν σβήσει, γιατί μιλάω για πραγματικούς όρους, απ' ότι φαίνεται θα σβήσει πρώτα η Ευρώπη και ως εκ τούτου μπορεί εμείς να πέσουμε σε κώμα και να την βγάλουμε, αλλά ευτυχώς, δόξα τω Θεό, απ' ότι βλέπω διαλύεται η Ευρώπη... Μετά το δημοψήφισμα της Ιταλίας θα κλονιστεί, στην Ολανδία οι ομολογοί μου, οι ευρωσκεπτικιστές έχουν δημιουργήσει συνθήκες απόσχισης, δηλαδή βλέπω να διαλύεται. Και αυτό ίσως είναι και σωτήριο για εμάς, γιατί όσο λειτουργούμε σε αυτά τα πλαίσια, της Γερμανικής Ευρώπης, δεν έχουμε καμία ελπίδα... Πρέπει να καταλάβει ο Ελλήνας ότι με ευρώ δεν πρόκειται η Ελλάδα ποτέ να σωθεί!

Για τα εθνικά θέματα

Ο Ερντογάν δεν έχει άλλη λύση από το να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, δεν έχει άλλη λύση. Έχει τη μισή χώρα που τον αμφισβητεί, έχει κλείσει την άλλη μισή στις φυλακές, χρειάζεται λοιπόν κάτι πατριωτικό προς τα εμπρός. Στην Τουρκία νίκη δεν είναι να φτάσουν ξέρω εγώ στο Ιράκ ή να πάρουν την Συρία ή να φτάσουν στο Αζερμπαϊτσάν. Νίκη για την Τουρκία είναι μόνο η οποιαδήποτε νίκη εις βάρος της Ελλάδος. Και γι' αυτό τότε με τον Οτσαλάν έσυραν την Ελλάδα στο παιχνίδι...

Ε, ας διαβάσουν λίγη ιστορία. Εντάξει, μαθητευόμενοι μάγοι στα Οικονομικά το καταλαβαίνω, αλλά μαθητευόμενοι μάγοι στα εθνικά θέματα, έλεος.

Αντιλαμβάνομαι ότι η μόδα τώρα είναι οι παιδικές χαρές να πάρουν τα ηνία, αλλά μην βάλουμε και την πείρα εις τη πυρά...

Ο Κοτζιάς δεν είναι βλάξ, είναι ευφυής ο άνθρωπος, αν κάτι του λείπει ίσως είναι η εμπειρία...

Ήρθε τώρα ο Ράμα μέσα σε δύο χρόνια και κατέστη ομόλογος με την Ελλάδα; Ο Ράμα; Δηλαδή η γιαγιά του πρέπει να γυρίζει μέσα στον τάφο. Η γιαγιά του είναι Ελληνίδα, Αναγνώστου στο επίθετο. Και ως συνήθως όλοι οι γενίσταροι, ξέρετε... Παίζει παιχνίδι, είναι το alter ego της Τουρκίας, να καταλάβουν ότι είμαστε σαν το ζαμπον ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί, σαν σάντουιτς μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας.

Για επίσκεψη Ομπάμα

Ή ερχόταν ο κλητήρας του Λευκού Οίκου ή ο απερχόμενος το ίδιο πράγμα είναι...

Για τη νίκη Τράμπ

Για εμένα είναι η ελπίδα, η προσδοκία, η ευχή, μακάρι, πολύ μακάρι, χαίρομαι που βαδίζει πάνω στα οράματα που είχαμε χτίσει με τον Φάρατζ στο ευρωκοινοβούλιο το 2004, ακριβώς επάνω σε αυτά τα χνάρια. Είναι εθνοκεντρικός, είναι εναντίον της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή ακριβώς εκεί που κινούμεθα εμείς, αυτό που πιστεύουμε εμείς, το όραμά μας. Μακάρι να υπάρξει και μεταλαμπάδευση στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή τη στιγμή δημιουργείται ένα ωραίο τετράγωνο, Πούτιν, Μεγάλη Βρετανία, ενδεχομένως αύριο και η Γαλλία.

Η Ελλάδα αν μπορέσει να το πιάσει αυτό και εξαρτάται από τους πολίτες, ότι χρειάζεται ένας Τραμπ εδώ, δεν μπορούμε να βάλουμε τους αντίθετους του Τραμπ, δηλαδή τους νεοφιλελεύθερους, δεν μπορούμε να βάλουμε τους Αριστερούς, εδώ θέλουμε κάποιους εθνοκεντρικούς τύπους που να ταυτίζονται με τη νέα πολιτική που ροδίζει σήμερα σε όλο το κόσμο".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

http://www.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom