Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη ΛΑΡΙΣΑ: 49χρονη έπεσε από τον 7ο όροφο την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε το διαμέρισμά της

Τι λέει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε χθες, νωρίς το απόγευμα, έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο σπίτι 49χρονης η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι να παρέμβει με αφορμή «διαφορές» μεταξύ δυο γυναικών. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στην περιοχή ενώ, λίγο αργότερα κλήθηκαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης που, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ξεκίνησαν την έρευνα στο σπίτι των δυο γυναικών.

Την ώρα ωστόσο που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα, η 49χρονη Λαρισαία αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενος στο σπίτι, «βούτηξε στο κενό» από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

 Σύμφωνα με άλλες πηγές, αστυνομικός επιχείρησε να συγκρατήσει την 49χρονη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τους λόγους για τους οποίους η 49χρονη προχώρησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο απονενοημένο διάβημα.
http://www.eleftheria.gr/

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Συνελήφθη, χθες (19-10-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 55χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας μετέβησαν σε οικία, όπου διέμενε η 55χρονη μαζί με 49χρονη ημεδαπή, μετά από τηλεφωνική κλήση της 49χρονης για μεταξύ τους επεισόδιο.

Κατά την παραμονή των αστυνομικών στην οικία, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες καθώς και ποσοτήτων κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, με την παρουσία των δύο γυναικών, η 49χρονη, χωρίς προφανή αιτία, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, παρά την προσπάθεια αστυνομικού να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την παραπάνω έρευνα καθώς και σε άλλες δύο οικίες και σε αυτοκίνητο της 55χρονης, κατασχέθηκαν:

  • (5) καλλιεργούμενα δενδρύλλια σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και τρεις κλώνοι κάνναβης, από τα οποία περισυλλέγησαν συνολικά (2.553) γραμμάρια κάνναβης,
  • (894,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • (204) γραμμάρια νωπών φύλλων κάνναβης,
  • (145,5) ναρκωτικά δισκία και
  • μικροποσότητα σπόρων κάνναβης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom