Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Αναστάτωση σε πτήση της Aegean - Επιβάτης κατέβηκε από το αεροπλάνο


Αναστάτωση έχει προκληθεί αυτή την ώρα σε πτήση της Aegean από τη Λάρνακα για την Αθήνα. Η απογείωση του αεροπλάνου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν την
απογείωση και ενώ οι μηχανές είχαν τεθεί σε λειτουργία ένας από τους επιβάτες ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο γιατί είχε ξεχάσει κάποιο προσωπικό του αντικείμενο.

Ο κυβερνήτης της πτήσης Α 905 επέτρεψε στον επιβάτη να κατέβει από το αεροπλάνο και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα για να απογειωθεί.

Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν θέτοντας ζήτημα ασφαλείας. «Δεν ξέρουμε τι άφησε πίσω του στο αεροσκάφος αυτός ο επιβάτης που κατέβηκε. Δεν θέλουμε να ταξιδέψουμε» είπε ένας εκ των επιβατών και ζήτησε να του επιτραπεί να εξέλθει. Τον ακολούθησαν και άλλοι επιβάτες.

Το αεροπλάνο μέχρι αυτή την ώρα παραμένει καθηλωμένο.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης 905 της Aegean από Λάρνακα για Αθήνα. Μετά την αναστάτωση που επικράτησε στο εσωτερικό του αεροπλάνου όταν ένας επιβάτης ζήτησε να αποβιβαστεί η εταιρεία αποφάσισε να το εκκενώσει.

Αυτή την ώρα διενεργείται έλεγχος στο εσωτερικό του αεροπλάνου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο ύποπτο αντικείμενο.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα επιβιβαστούν και πάλι σε μισή ώρα από τώρα. Η επίσημη ενημέρωση από την Aegean αναφέρει ότι το αεροπλάνο θα απογειωθεί σε δύο ώρες. Υπενθυμίζεται ότι η απογείωση ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00.

H φωτογραφία είναι από το εσωτερικό της πτήσης 905.

Με καθυστέρηση περίπου δυόμιση ωρών απογειώθηκε η πτήση 905 της Aegean από Λάρνακα για Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο πριν την απογείωση γιατί, όπως είπε, είχε ξεχάσει το διαβατήριό του.

Ο κυβερνήτης προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να κατέβει ο επιβάτης από το αεροπλάνο. Αρκετοί από τους επιβάτες εξέφρασαν ανησυχίες για το αν και τι μπορεί να άφησε πίσω του ο επιβάτης που κατέβηκε. Το αεροπλάνο εκκενώθηκε και ελέγχθηκε.

Μετά τον έλεγχο οι επιβάτες επέστρεψαν και το αεροσκάφος ξεκίνησε το ταξίδι του για Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όπως αποδείχτηκε από τον έλεγχο των αστυνομικών αρχών του αεροδρομίου της Κύπρου ο επιβάτης που κατέβηκε είπε ψευδώς ότι είχε ξεχάσει το διαβατήριό του.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο κατέβηκε ήταν επειδή είχε ξεχάσει το laptop του στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η Aegean δεν του επέτρεψε να ξανανέβει στο αεροπλάνο.
http://thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom