Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ηττα του Ολυμπιακού από τον ΑΠΟΕΛ 0-1 στο Καραϊσκάκη


Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε απόψε τον ΑΠΟΕΛ στο Γ. Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήθελε τους τρεις βαθμούς,
προκειμένου να διπλασιάσει τις νίκες της στη διοργάνωση, μετά και το διπλό επί της Γιουνγκ Μπόις στην πρώτη αγωνιστική,αλλά η Κυπριακή ομάδα είχε διαφορετική άποψη κι έφυγε νικήτρια με 0-1.

Το σκορ είναι πέρα για πέρα άδικο για τον Ολυμπιακό βάσει της εικόνας των δυο ομάδων στο χορτάρι,πλην όμως η ήττα είναι γεγονός!

Δεν άξιζε στον Ολυμπιακό,που ήταν καλύτερος, είχε τρία δοκάρια, είχε ευκαιρίες, αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ και έμεινε στους 3 βαθμούς και στην 2η θέση του ομίλου.

Στο 10' το γκολ για τον ΑΠΟΕΛ με κεφαλιά του Σωτηρίου.

Στο 80' ο Βάτερμαν νίκησε τον Ελιουνούσι μετά την εκπληκτική κάθετη πάσα του Μάρτινς και κράτησε το 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Μεγάλη επέμβαση από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στο μονοκόμματο αριστερό σουτ του Νορβηγού.

Ολυμπιακός: Λεάλι,Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια,Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο(78' Μάρτινς),Φορτούνης(64' Ελιουνούσι), Μαρίν(78'Καρντόσο), Σεμπά,Ιντέγε

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν,Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο,Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόγλιο(65'Αρτυματάς), Γιαννιώτας (82' Αστίθ), Βάντερ (68 Εφρέμ),Σωτηρίου

Είναι από τα βράδια που λες "όλα πήγαν στραβά". Ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχασε!

Το 1-0 από την κεφαλιά του Σωτηρίου στο δέκατο μόλις λεπτό, ήταν αρκετό για το ΑΠΟΕΛ, που αμύνθηκε σωστά αλλά είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς η μπάλα τρεις φορές αποκρούστηκε από τα δοκάρια του σπουδαίου Βάτερμαν.

Οι αποδοκιμασίες στο τέλος ανέδειξαν τη δυσαρέσκεια του κοινού στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός απώλεσε το αβαντάζ που είχε μετά το διπλό στην Ελβετία, κεφάλι στον όμιλο παίρνουν οι Κύπριοι, αν και αυτό ενδεχομένως να είναι το τελευταίο που απασχολεί τους πρωταθλητές.

Άλλωστε οι "ερυθρόλευκοι" εξακολουθούν να έχουν καλές προοπτικές πρόκρισης, αφού το Αστάνα-Γιανγκ Μπόις έληξε ισόπαλο. Άλλο καίει την ομάδα. Το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, βάζει τους παίκτες στην πρέσα και τον Μπέντο, υπό μεγάλη πίεση,αφού έχει προηγηθεί και η ήττα από την Λάρισα.

Νωρίτερα για τον ίδιο θεσμό ο Παναθηναϊκός έχασε έκτός έδρας από την ισπανική Θέλτα με 2-0,ενώ ο ΠΑΟΚ επίσης εκτός έδρας νίκησε την Σλόβαν Λίμπερετς 1 - 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom