Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Στο νοσοκομείο o Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών μετά από άγριο ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους

Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές στην Πανεπιστημίου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, από άγνωστη ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αφού τον γρονθοκόπησαν, τον άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Ο Διοικητής της Τροχαίας μεταφέθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή του από τα χτυπήματα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν στα Προπύλαια βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών για τους πρόσφυγες. Εκεί, όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση, βρίσκονταν δυνάμεις της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Μόλις η συγκέντρωση τελείωσε, ο Διοικητής της Τροχαίας άρχισε περπατώντας να κατηφορίζει την οδό Πανεπιστημίου, με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Φορώντας τη στολή του και ενώ περπατούσε στην οδό Πανεπιστημίου, έγινε αντιληπτός από μικρή ομάδα αγνώστων αντρών. Αυτοί με πρωτοφανή βιαιότητα του επιτέθηκαν και άρχισαν με μπουνιές και κλωτσιές να τον χτυπούν στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου στην Πανεπιστημίου και μάταια ο αξιωματικός της Τροχαίας προσπαθούσε να προφυλάξει τον εαυτό του.

Μετά τα χτυπήματα, οι δράστες εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά της περιοχής, αφήνοντας τον αστυνομικό αιμόφυρτο και αβοήθητο στη μέση του δρόμου.

Αμέσως, το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κινδυνεύει ευτυχώς η ζωή του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom