Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Νέα επίθεση της Αυγής σε Ολυμπιονίκη: "Να... διαβάζεις Κατερίνα"!

Αγνωστο γιατί ο καλός δημοσιογράφος Δημήτρης Χρήστου αποφάσισε στα γεράματα να γίνει διάσημος με επιθέσεις σε Ολυμπιονίκες...

Νέα επίθεση της Αυγής,υπό μορφήν συμβουλών,αυτή τη φορά στην χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ στο Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη.

"Να... διαβάζεις Κατερίνα"
,που επί της ουσίας "απαντά" σε
μια δήλωση της Ελληνίδας άλτριας που από πολλούς θεωρήθηκε ως "απάντηση" σε πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας κατά του Πύρρου Δήμα.

"Επειδή διάβασα κάποια comments τις τελευταίες μέρες να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια... ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα" είπε η Κατερίνα Στεφανίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 την περασμένη Κυριακή (21.08.2106) και πολλοί ήταν εκείνη που εξέλαβαν την φράση της χρυσής Ολυμπιονίκη ως έμμεση "απάντηση" ή ως υπαινιγμό στη φράση "άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;" που αναφερόταν στο πρώτο άρθρο της Αυγής κατά του Πύρου Δήμα.

Εκείνο το άρθρο (στις 10 Αυγούστου) με τίτλο "Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό!" είχε προκαλέσει την αντίδραση του Ολυμπιονίκη Άρσης Βαρών και το εξώδικό του στην εφημερίδα. Το υπέγραφε ο Δημήτρης Χρήστου, όπως υπογράφει και σήμερα (23.08.2016) ένα μονόστηλο στη στήλη Παραπολιτικά της Αυγής, στο οποίο κάνει αναφορά στη δήλωση της Κατερίνας Στεφανίδη και την καλεί να διαβάζει καλύτερα αυτά στα οποία απαντά (σε καμία περίπτωση η Στεφανίδη δεν αναφέρθηκε στην Αυγή,όμως ο δημοσιογράφος "μυγιάστηκε"!) για να μη γίνεται θύμα εκμετάλλευσης.

«Να... διαβάζεις Κατερίνα» είναι ο τίτλος του μονόστηλου, στο οποίο ο Δημήτρης Χρήστου γράφει:

"Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η χρυσή ολυμπιονίκης στο Ρίο της Βραζιλίας υπερασπίστηκε τους αθλητές και ξεκαθάρισε: «Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες, θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα».

Μια συμβουλή, μόνο, Κατερίνα, τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορείς να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών, κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο εδώ στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου".

Εχοντας υπ' όψιν και όσα προηγήθηκαν με τις αρθρογραφίες των Χρήστου και Καρτερού στην Αυγή ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα...

Διαβάστε σχετικά:
Αυγή:Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό!

Το βιολί της η Αυγή! Στάζει πάλι χολή και εμπάθεια κατά του Πύρρου Δήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom