Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΣΟΚ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 26χρονη πέταξε το μωρό της στο φωταγωγό

Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τον 2ο όροφο στη Λάρισα

Άμεση ήταν η εξιχνίαση από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας της υπόθεσης του νεογέννητου μωρού που βρέθηκε χθες το βράδυ εγκαταλελειμμένο σε φωταγωγό πολυκατοικίας στο κέντρο της Κατερίνης.

Όπως προέκυψε, το μωρό πέταξε στο φωταγωγό η 26χρονη
μητέρα του, Αλβανικής καταγωγής, η οποία το είχε γεννήσει το μεσημέρι της Κυριακής 28 Αυγούστου.

Η γυναίκα, η οποία έχει ήδη τέσσερα παιδιά και διαμένει με το σύζυγό της στα Τρίκαλα, φιλοξενούνταν το τελευταίο δίμηνο μαζί με τα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά της από τους γονείς της, που μένουν στον 1ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας μαζί με δύο ακόμη αδέλφια της γυναίκας.

Η 26χρονη, που δεν είχε γίνει αντιληπτό από την οικογένειά της ότι κυοφορούσε, γέννησε μόνη της το κοριτσάκι και κατόπιν άνοιξε το παράθυρο και το πέταξε στο φωταγωγό από ύψος περίπου 1,30 μ.Στη συνέχεια φρόντισε να καθαρίσει και να καλύψει τα ίχνη της ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα.

Ωστόσο, το άτυχο νεογέννητο άκουσαν ένοικοι της τετραώροφης πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν χθες το βράδυ την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στελέχη της οποίας ανακάλυψαν έκπληκτοι το μωρό στο φωταγωγό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ ύστερα από ανακρίσεις ήρθε στο φως η αλήθεια για την τραγική αυτή ιστορία. Η 26χρονη κατηγορείται τώρα για κακούργημα και συγκεκριμένα αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας παιδοκτονίας.
http://olympiobima.gr/

Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τον 2ο όροφο στη Λάρισα

Το τριών ετών αγοράκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε, χθες το απόγευμα, από το παράθυρο του 2ου ορόφου στο εσωτερικό κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στη Λάρισα.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του ήταν μαζί του, αλλά δεν διαμένουν στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και αρχικώς μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης που βρισκόταν κοντά, αλλά δεν εφημέρευε.

Οι γιατροί το διασωλήνωσαν και το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου έγινε αξονική τομογραφία και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το αγοράκι έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
http://www.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom