Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΟΣ: Εικόνες και βίντεο από την πρώτη προσγείωση στο νέο αεροδρόμιο - Γκρίνια από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ


Με παρουσία εκατοντάδων παριανών, αλλά και ξένων επισκεπτών έγινε η υποδοχή της πρώτης άφιξης πτήσης στο νέο αεροδρόμιο της Πάρου.

Τούς πρώτους επιβάτες υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Πάρου κ.Κωβαίος,
ο περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου κ Χατζημάρκος, ο έπαρχος Πάρου κ.Μπιζάς, ο Μαν.Γλέζος ο ιδιοκτήτης της aegean κ.Βασιλάκης, ο βουλευτής Κυκλάδων κ.Βρούτσης, και σύσσωμη η δημοτική πλειοψηφία, φορείς και σύλλογοι του νησιού...

Από την άλλη μεριά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζει αντί να χαίρεται,που επιτέλους ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα,για έναν πολύ αστείο λόγο κι αυτό δείχνει τη μιζέρια μας και την κακομοιριά μας ως λαού!





















Φωτο και βίντεο από parianos dromos

ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου: Από πότε κάνει εγκαίνια η αντιπολίτευση;

«ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Πάρος 24 Ιουλίου

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;

Αύριο δευτέρα 25 Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία σε στενή συνεργασία με το Δήμαρχο και χωρίς θεσμική ιδιότητα, αποφάσισαν να εγκαινιάσουν ένα δημόσιο έργο.

Αναφερόμαστε στο νέο Αεροδρόμιο της Πάρου, που αγωνίστηκε επί 20 χρόνια σύσσωμος ο παριανός λαός μαζί με τους φορείς του και την τοπική αυτοδιοίκηση για την υλοποίηση του.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η προσπάθεια του δημάρχου και της Νέας Δημοκρατίας να οικειοποιηθούν ένα δημόσιο έργο προχωρώντας στην αυριανή εκδήλωση, που διχάζει κομματικοποιώντας την τοπική μας κοινωνία.

Η αυριανή μέρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί κατ ουσίαν να εγκαινιάσει ένα έργο που είχε σχεδόν μηδενική συμμετοχή .

Τα εγκαίνια του νέου αεροδρόμιου θα γίνουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι με τη παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα.

Αξίζει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός της χώρας επισκέπτεται το νησί μας, για να εγκαινιάσει ένα σημαντικό έργο υποδομής, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ»

από http://fileleutheros.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom