Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Εξαλλος ο Μαρινάκης από το κάζο του Ολυμπιακού: "Αν δεν προκριθείτε θα πάτε σπίτια σας"!

Ολυμπιακός - Χαποέλ Μπερ Σεβά 0-0

Εξω φρενών ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εμφάνιση της ομάδας του και για πρώτη φορά μίλησε με τόσο σκληρά λόγια στους παίκτες.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: "Αν δεν πάρετε την πρόκριση θα πάτε στα σπίτια σας".

Ο Ολυμπιακός χτες το βράδυ έμεινε στο 0-0 με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, στο "Γ. Καραϊσκάκης".Πρόκειται για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στο Ισραήλ.

Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 0-0 με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και ξέσπασε στους παίκτες των "ερυθρολεύκων":"Ή το γυρίζετε ή μην γυρίσετε πίσω. Να γυρίσει ο καθένας με τα πόδια σπίτι του. Αυτός δεν είναι ο δικός μου Ολυμπιακός. Ο κόσμος σχεδόν γέμισε το γήπεδο. Και λίγα σας είπε. Δεν ήταν εικόνα αυτή που είδε σήμερα στο γήπεδο. Αν δεν προκριθείτε, θα φύγετε όλοι και θα φέρω άλλους παίκτες για να κάνουμε τον Ολυμπιακό όπως τον θέλουμε", είπε.

Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με έπαθλο το εισιτήριο της πρόκρισης στα play offs της διοργάνωσης.

Το πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα. Με τους Πειραιώτες να έχουν την υπεροχή (54% -46% κατοχή μπάλας και 4-1 τελικές), αλλά να δυσκολεύονται στην παραγωγή φάσεων εντός της αντίπαλης περιοχής.

Οι Ισραηλινοί από την πλευρά τους έδιναν έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο σε δύο καλές στιγμές που είχαν σε αυτό το διάστημα.

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό να αδυνατεί να μετουσιώσει την αγωνιστική του υπεροχή σε κάτι ουσιαστικό. Ο Γκόρες σταμάτησε τον Μιλιβόγεβιτς στο 88', ο Καπίνο τον Νουακέμε στο 91' και το ματς ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα.

Με το σφύριγμα της λήξης εκδηλώθηκε δυσαρέσκεια από τους φίλους του Ολυμπιακού, που προφανώς περίμεναν περισσότερα πράγματα από τον Βίκτορ Σάντσεθ και τους παίκτες του.

Πλέον οι Πειραιώτες μπήκαν σε δύσβατα μονοπάτια καθώς καλούνται να πάρουν την πρόκριση εκτός έδρας, στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο Ισραήλ.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (λ.τ. 39' Ντα Κόστα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπακχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα, Ταά, Μπρουν, Μέλικσον (76' Ράντι), Νουακέμε, Όγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom