Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σχετικά με την χθεσινή αποστολή τρομοδέματος σε Εφέτη


Μετά και τη νέα αποστολή τρομοδέματος σε δικαστή,που ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗ

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
Τ.Κ. 101. 71
e- mail: endikeis@otenet.gr

Αθήνα, 29/07/2016

Αριθ. Πρωτ. :248

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση κατά του Εφέτη Πειραιά, δεύτερη μέσα σε διάστημα δύο μηνών κατά Δικαστικών Λειτουργών, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει με βδελυγμία το γεγονός, διαβεβαιώνει ότι οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς θα εξακολουθούν με την ίδια υπευθυνότητα να διακονούν το λειτούργημά τους και να διαφυλάττουν πάντα και πρωτίστως την ανεξαρτησία τους, επισημαίνει δε τις ευθύνες εκπροσώπων των δύο άλλων Λειτουργιών, Εκτελεστικής- Νομοθετικής, για συμπεριφορές και δηλώσεις που υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οπως και να το κανουμε ...ενα τρομοδεμα...ειναι ενα τρομοδεμα!!!Βεβαια για να μιλουμε τιμια και καθαρα.....καποιους συνειρμους τους κανουμε! ''Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος'' ....'' και αφου δεν μας σεβεστε...λοιπον θα μας φοβαστε ''!!! Εμ... δεν ειναι δικαιοσυνη αυτη που εχουμε κυριοι δικαστες....δεν ειναι!!!! Εχετε καταντησει η πιο κακη αισθηση και οσμη της κρατικης παρουσιας στον πολιτη! Εισαστε η αρχη του κακου!! Αποτελειτε την μεγαλυτερη μαστιγα της απογοητευσης και οργης του κοσμου!!! Συνελθετε.....γρηγορειτε και προσευχεσθε!!

Read more: Go to TOP and Bottom