Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Δραματικές εξελίξεις στο MEGA - Νέο αδιέξοδο στο Δ.Σ της Τηλέτυπος - Τίτλοι τέλους; - Δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένω

Πολύ πιθανόν το αποψινό δελτίο ειδήσεων να είναι και το τελευταίο

Το αδιέξοδο στο διοικητικό συμβούλίου του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, διευρύνθηκε και στη σημερινή συνεδρίαση, με τους μετόχους να αδυνατούν να μπορέσουν να καταλήξουν σε μια βιώσιμη λύση.

Μόλις ένα τέταρτο κράτησε το ΔΣ του MEGA. Ο Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε πως θα βάλει 20 εκατ. ευρώ και θα αποκτήσει τον έλεγχο του καναλιού. Ο Φώτης Μπόμπολας τον προέτρεψε να τα τοποθετήσει στην αύξηση και στη συνέχεια ο Σ. Ψυχάρης μείωσε τη συμμετοχή του στα 5 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που εμφανίζεται ο όμιλος Βαρδινογιάννη απρόθυμος να συμμετάσχει. Το ενδιαφέρον του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αποσύρθηκε.

Σύμφωνε με πληροφορίες από εργαζόμενους του MEGA, οι μέτοχοι δεν συμφώνησαν να βάλουν χρήματα για την άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το αποτέλεσμα, ήταν ο επιχειρηματίας κ. Θεοχάρης Φιλιππούλος στην σημερινή συνεδρίαση να αποσύρει την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού δηλώνοντας: «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Σε λίγη ώρα συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων
Πολύ πιθανόν το αποψινό δελτίο ειδήσεων να είναι και το τελευταίο

Οι εργαζόμενοι συγκαλούν άμεσα έκτακτη γενική συνέλευση στο MEGA, μετά τα απογοητευτικά νέα που ήλθαν από το ΔΣ. Είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσουν να σταματήσουν ακόμα και την παραγωγή δελτίου ειδήσεων καθώς όπως λένε πλέον το παιχνίδι έχει κριθεί γιατί μέχρι το τέλος του μήνα αντέχει η εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί, ενώ την Παρασκευή (27/5) αναμένεται να λάβουν τις αποφάσεις τους οι τράπεζες με ανοικτό το ζήτημα πτώχευσης της εταιρείας «Τηλέτυπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom