Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Κάτι φαίνεται να κινείται στο MEGA: Βάζουν 3 εκ. ευρώ έναντι και... θα


Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα δυσάρεστα σενάρια γύρω από το MEGA,που έκαναν λόγο ακόμα για κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού, αφού φαίνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ των μετόχων και με τους νέους επενδυτές και... θα προβούν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της  ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και... θα συνεννοηθούν με τις πιστώτριες τράπεζες.

Πολλά "θα" περιέχει το νέο σενάριο και μακάρι να γίνουν πράξη και να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι που από τον Μάρτη δουλεύουν απλήρωτοι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου; Πάλι ο mαλάκας θα πληρώσει ...

Read more: Go to TOP and Bottom