Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΚΟΖΑΝΗ: Ο πατέρας,ο παππούς και η γιαγιά έμαθαν από τις ειδήσεις ότι δύο ροτβάιλερ σκότωσαν το παιδί τους (βίντεο)

«Είμαι συντετριμμένος», λέει ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ

Σοκάρει η είδηση ότι ο πατέρας, ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου Στάθη, έμαθαν για το τραγικό συμβάν δύο μέρες μετά – Ακούγαν στην τηλεόραση για ένα παιδάκι που τραυματίστηκε θανάσιμα από επίθεση ροτβάιλερ, αλλά δεν ήξεραν ότι ήταν το δικό τους αγγελούδι – Τι λένε στην κάμερα του kozan.gr


O πατέρας, ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου Στάθη δεν πήγαν στην κηδεία του παιδιού τους - Για πρώτη φορά λύνουν τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ανείπωτης τραγωδίας...

Σοκαρισμένοι είναι o πατέρας, ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου Στάθη, που έχασε τη ζωή του, ανήμερα του Πάσχα, μετά την φονική επίθεση από σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ, σε οικία που βρίσκεται στο χωριό Αργιλος.

Οι στενοί συγγενείς του παιδιού υποστηρίζουν ότι δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν για το θάνατο του παιδιού, καθώς η μητέρα και ο πατέρας του είναι διαζευγμένοι και δεν έχουν την παραμικρή επικοινωνία.

Όπως υποστηρίζουν έμαθαν για το τραγικό συμβάν από τα μέσα ενημέρωσης δύο ημέρες μετά, με αποτέλεσμα, να μην παρευρεθούν στην κηδεία του αδικοχαμένου παιδιού...



Εν τω μεταξύ, οι νέες καταγγελίες για τη δράση του 72χρονου ιδιοκτήτη των δύο ροτβάιλερ που σκότωσαν έναν 5χρονο στην Κοζάνη προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα prlogos.gr πληθαίνουν οι φήμες ότι ο απόστρατος αξιωματικός λειτουργούσε σαν εκτροφέας καθώς στο σπίτι του είχε τουλάχιστον δέκα σκύλια της ίδιας ράτσας.

Περιοίκοι λένε ότι πριν από δύο μήνες έδωσε δύο ροτβάιλερ σε τρίτα πρόσωπα ενώ, όπως προσθέτουν, πολύς κόσμος ερχόταν στο σπίτι του 72χρονου για να δει τα σκυλιά.

Ο απόστρατος αξιωματικος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμούσε να δώσει κάποια από τα οκτώ σκυλιά που του απόμειναν, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει δώσει σκυλιά σε τρίτους και γι’ αυτό το λόγο το εξοχικό του ήταν τόσο επισκέψιμο.



Ο 72χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι υπήρχαν μέτρα ασφαλείας καθώς όπως λέει τα 2 σκυλιά που επιτέθηκαν στο παιδί βρίσκονταν φυλαγμένα σε ένα κλειστό χώρο στο ημιυπόγειο της εξοχικής κατοικίας και τα υπόλοιπα 6, κλεισμένα στο γκαράζ.

Όπως λέει ο δικηγόρος του, Νίκος Κούρας, κάποιος ελευθέρωσε τα σκυλιά, που βρέθηκαν απέναντι στο ολομόναχο αγοράκι...



Οι έρευνες για την τραγωδία συνεχίζονται με τις αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν πως βρέθηκαν τα σκυλιά απέναντι στο παιδί και γιατί τα δύο ροντβάιλερ άρχισαν να το δαγκώνουν με μανία, μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή…

Πηγή: kozan.gr

«Είμαι συντετριμμένος», λέει ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ
Μιλάει για πρώτη φορά μετά το τραγικό περιστατικό (Βίντεο)

«Ακούσαμε τις φωνές του παιδιού τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι αμέσως με ένα ξύλο απομάκρυνα τα σκυλιά», λέει ο 72χρονος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη τον τραγικό θάνατο που βρήκε το 5χρονο παιδί στην Κοζάνη, όταν ανήμερα του Πάσχα του επιτέθηκαν δύο ροτβάιλερ τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

Για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην αυλή του σπιτιού του μίλησε για
πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης των σκυλιών στο κενρτικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και δήλωσε συντετριμμένος από όσα συνέβησαν.

«Είμαι συντετριμμένος. Τα πέντε ροτβάιλερ ήταν στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού και τα τρία σε χώρο φυλασσόμενο στην πίσω πλευρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε».

Για τη στιγμή της επίθεσης των σκυλιών ανέφερε χαρακτηριστικά «πώς άνοιξε η πόρτα. Όταν ακούσαμε τις φωνές του παιδιού τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι αμέσως με ένα ξύλο απομάκρυνα τα σκυλιά».

«Τα 8 ροτβάιλερ προέκυψαν από 2 αναπάντεχες γέννες. Τα αγαπάω πολύ τα σκυλιά και γι’ αυτό δεν θέλησα να τα αποχωριστώ. Αν ήμουν έμπορος θα τα πουλούσα όσο ήταν μικρά. Τα αγαπάω σαν παιδιά μου», σημείωσε ακόμη.



http://www.kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom