Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Θρίλερ με τη δολοφονική επίθεση κατά του γιατρού - Μήνυμα από τις φυλακές ή προσωπικές διαφορές


Μαφιόζικη ενέργεια και παράλληλα ένα μήνυμα για το μέλλον ή τρομοκρατική ενέργεια; Αυτά είναι τα δυο βασικά σενάρια – ενδεχόμενα που εξετάζουν με σοβαρότητα οι Αρχές, όσον αφορά στο σοβαρό τραυματισμό του Διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής του Γ.Κ.Ν. Νίκαιας, το μεσημέρι στην Λ. Κηφισού.

Ο Χρήστος Ιατρού, ένας από τους κορυφαίους νεφρολόγους στην Ελλάδα, το μεσημέρι κινούνταν με το αυτοκίνητό του, στην Λ. Κηφισού. Στην συμβολή της Λεωφόρου με την Πέτρου Ράλλη το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στο κόκκινο φανάρι.

Εκείνη την στιγμή, σταμάτησε δίπλα από την πόρτα του οδηγού μια μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαιναν δυο άτομα. Ο συνοδηγός της μηχανής έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί αρχικά στο αυτοκίνητο και στην συνέχεια από το ανοιχτό παράθυρο του οδηγού, στα πόδια του γνωστού νεφρολόγου.
Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δυο άνδρες που φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας, έσπευσαν να εξαφανιστούν, αναπτύσσοντας ταχύτητα με την μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν.

Ο γνωστός γιατρός και διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, αιμόφυρτος όπως ήταν, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς έφερε τραύματα από σφαίρες στον αριστερό μηρό.


Στο σημείο έφθασε μέσα σε λίγα λεπτά, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο τραυματίας γιατρός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου και χειρουργήθηκε, προκειμένου να του αφαιρεθεί η βολίδα του πυροβόλου όπλου που του είχε καρφωθεί στο μηρό.



Μήνυμα από τις φυλακές ή προσωπικές διαφορές;
 Από την πρώτη στιγμή του περιστατικού τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, ενώ για την πορεία τους ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς οι Αρχές δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο στα χέρια τους, ώστε να αποκτήσουν οι έρευνες μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ωστόσο, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είναι η εντολή για το τραυματισμό του γνωστού γιατρού να δόθηκε μέσα από τις φυλακές, και μάλιστα να πρόκειται για μήνυμα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, από το ΓΚΝ Νίκαιας περνούν πολλοί κρατούμενοι από τις φυλακές Κορυδαλλού και ορισμένοι από αυτούς ζητούν πιεστικά από γιατρούς να βεβαιώνουν γνωματεύσεις περί αναπηρίας, στοχεύοντας έτσι στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου περί αποφυλάκισης κρατουμένων, από ένα βαθμό αναπηρίας και πάνω.

Παράλληλα εξετάζεται επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο, ο γιατρός το τελευταίο διάστημα να δέχονταν απειλές και να είχε προσωπικές διαφορές με άτομα, τα οποία βρήκαν αυτόν το τρόπο προκειμένου να τις επιλύσουν.

Τέλος εξετάζεται και το ενδεχόμενο τις τρομοκρατικής ενέργειας, πλην όμως αυτό το σενάριο τουλάχιστον μέχρι στιγμής συγκεντρώνει τα λιγότερα ποσοστά.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom