Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Νέα στοιχεία για τον θάνατο μυστήριο της Ελευθερίας Αγραφιώτου (φωτο & βίντεο)

«Την είδα δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή της»

- Πολλά τα ερωτήματα για την υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης γυναίκας που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε υπόγειο πάρκινγκ
- Ποιός έβαλε το αυτοκίνητό της σε άλλο επίπεδο του πάρκινγκ; Ποιός το μετακίνησε;
- Το πτώμα της εντοπίστηκε ημίγυμνο, χωρίς εσώρουχο και το παντελόνι κατεβασμένο στο 3ο υπόγειο κτιρίου, όπου στεγάζεται και σούπερ μάρκετ
- Υποψίες ακόμα και για σεξουαλικό έγκλημα - Στο μικροσκόπιο και οι κινήσεις του δράκου του Αμαρουσίου


Το σκοτεινό τρίτο υπόγειο όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος της εξαφάνισης της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου είναι σήμερα κλειστό για λόγους συντήρησης όπως αναγράφεται απέξω. 

Όμως προφανώς θεωρείται τόπος εγκλήματος. Και είναι πολλά τα ερωτήματα για το μέρος που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα αλλά και γιατί το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε εγκαταλειφθεί σε άλλο επίπεδο του πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ αλλά και ίσως και να είχε μετακινηθεί...

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να μην είχε κάνει αγορές εκείνες τις ημέρες στα καταστήματα που είναι πάνω από το πάρκινγκ η άτυχη γυναίκα.
Αυτό που αναμένεται είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 69χρονη συνταξιούχος. Η 69χρονη γυναίκα, που ήταν ευκατάστατη, βρέθηκε ημίγυμνη και σε λίμνη αίματος γεγονός που στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας και προς το ενδεχόμενο να πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα. 

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει και την περίπτωση τυχόν εμπλοκής στο έγκλημα του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Μια γυναίκα κάτοικος της γειτονιάς της 69χρονης λέει ότι την είδε πιθανότατα 2 ημέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής της, δηλαδή στις 23 Απριλίου σε έναν γνωστό φούρνο. «Φορούσε μαύρη μπλούζα και ήταν σκεπτική», δήλωσε στo newsit.gr. Είπε ακόμα ότι την γνώριζε χρόνια και πως ήταν πολύ καλός άνθρωπος».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ Η 69ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Σημειώνεται, ότι η ανακάλυψη της σορού της 69χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, με τους συγγενείς της να έχουν ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, έγινε έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος όταν πήρε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ του κτιρίου, στην οδό Χατζηαντωνίου, ένιωσε έντονη δυσοσμία. 

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα, με τη σορό της γυναίκας να είναι σε προχωρημένη σήψη. Στο ίδιο πάρκινγκ - στο πρώτο επίπεδο - είχε εντοπιστεί από τις 14 Μαϊου το αυτοκίνητό της. Και εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν έγιναν έρευνες δυο επίπεδα παρακάτω...

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε ημίγυμνο, χωρίς εσώρουχο και το παντελόνι κατεβασμένο.Δίπλα της βρέθηκαν η τσάντα της με τα πράγματά της και το κινητό της τηλέφωνο. 

Το πτώμα εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδύονταν από το τρίτο υπόγειο του κτηρίου, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η Αστυνομία. Έπειτα από έρευνες στο χώρο, βρέθηκε τελικά σε κρυφό σημείο κοντά στο φρεάτιο του ασανσέρ, το πτώμα γυναίκας και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, κάτι που σημαίνει πως ο θάνατος της επήλθε πολλές ημέρες πριν την αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου, είχε συνταξιοδοτηθεί από την Ασφαλιστική Εταιρεία που εργάζονταν, και μάλιστα λέγεται πως είχε πάρει μεγάλο χρηματικό ποσό από το εφάπαξ.

Τα ίχνη της γυναίκας, η οποία ζούσε με την κατάκοιτη μητέρα της, στο Ν. Ηράκλειο, είχαν χαθεί από τις 21 Απριλίου και η εξαφάνιση της είχε δηλωθεί άμεσα από τους συγγενείς της στην Αστυνομία. Μάλιστα όσοι την γνώριζαν έκαναν λόγο για μια συγκροτημένη και σοβαρή κυρία, η οποία είχε ξεκινήσει να κάνει μαθήματα Γαλλικών σε μικρά παιδιά, για να μην αισθάνεται μοναξιά.

Οι οικείοι της φοβούνταν μήπως είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, λόγω του μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε λάβει από το εφάπαξ, και για το λόγο αυτό, εκτός από τις Αστυνομικές έρευνες που ήταν σε εξέλιξη, οι συγγενείς της είχαν προσλάβει και ιδιωτικό ερευνητή.
Τραγική ειρωνεία: Ένα μήνα μετά τον περίεργο χαμό της γυναίκας, στις 21 Μαΐου, η αγαπημένη της μητέρα πέθανε στο κέντρο αποκατάστασης που την είχαν μεταφέρει. Η Κική Κεκετσίδου που ήταν κατάκοιτη, σε στιγμές διαύγειας αναζητούσε τη μονάκριβη κόρη της και οι συγγενείς της έλεγαν ότι θα γυρίσει. Η σχέση μητέρας- κόρης ήταν ισχυρή και το δέσιμο τους δυνατό. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom