Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Μέσα στο γενικό χαμό ΕΠΟ και Κοντονής ξαναπάνε για ματαίωση του Κυπέλλου - Ανακοίνωση… φωτιά από την ΑΕΚ! - Επίθεση Ολυμπιακού σε Κοντονή!

Κι ενώ ο κόσμος χάνεται τα μεγάλα παιδία... παίζει!

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ βρήκε ξανά ευκαιρία να κοντράρει τον υπουργό κι αυτός άλλο που δεν ήθελε το ξαναπαίζει κοκοράκι,αφού δεν μπόρεσε να κάνε το ίδιο απέναντι σε FIFA και UEFA.

Ο κόσμος καίγεται γύρω τους με τις απεργιακές κινητοποιήσεις για
το ασφαλιστικό-ταφόπλακα της κυβέρνησης κι αυτοί μάλλον προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου...

Έξαλλος,λένε οι πληροφορίες,είναι ο Σταύρος Κοντονής από τον ορισμό των βοηθών του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού,που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Ο Σταύρος Κοντονής είναι έντονα δυσαρεστημένος με την ΕΠΟ καθώς δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα σε ό,τι αφορά τη διαιτητική ομάδα που θα πλαισιώσει τον Σιδηρόπουλο.

ΕΠΟ και Κοντονής είχαν συμφωνήσει να σφυρίξει τον τελικό ο διεθνής ρέφερι και να οριστεί και η «ομάδα» που τον συντροφεύει και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια,ο Κωσταράς και ο Ευθυμιάδης.

Η Ομοσπονδία και η ΚΕΔ επικύρωσε σήμερα την παρουσία Σιδηρόπουλου στον τελικό, όμως, απουσίαζε η «ομάδα» του διεθνή ρεφέρι.

Αντ' αυτού ορίστηκαν οι Αλεξέας και Πετρόπουλος ως βοηθοί του Σιδηρόπουλου και τέταρτος ο Τουμπακάρης, ο οποίος είχε δηλώσει κώλυμα λόγω τραυματισμού μετά την εισβολή οπαδών στο σεμινάριο διαιτησίας που έγινε στο Περιστέρι.

Η ΕΠΟ ανακάλεσε εντελώς ξαφνικά το κώλυμά του και τον όρισε.

Όλα τα παραπάνω, προκάλεσαν την έκρηξη του υφυπουργού Αθλητισμού ο οποίος εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο ματαίωσης του τελικού εάν η ΕΠΟ δεν αλλάξει τους διαιτητές που θα πλαισιώσουν τον Σιδηρόπουλο!

Εντός των διαιτητών περιλαμβάνονται και οι Αρετόπουλος, Κουκουλάκης που ορίστηκαν ως επιπρόσθετοι. O πρώτος έχει προκαλέσει ουκ ο λίγες φορές με τις διαιτησίες του, ενώ ο δεύτερος αποχωρεί το καλοκαίρι.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του υπουργείου: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Ανακοίνωση… φωτιά από την ΑΕΚ!

«Η μπόχα και η δυσωδία της διοίκησης Γκιρτζίκη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο εθισμός στην ανομία είναι τόσο μεγάλος, ώστε δεν επέτρεψε στους ανθρώπους που έχουν διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πέρατα της οικουμένης ούτε να σεβαστούν όσα οι ίδιοι συμφώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύριοι, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο καιρός που μπορούσατε να κάνετε ό,τι γουστάρετε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν προκαλώντας βάναυσα τη φίλαθλη κοινή γνώμη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Εχετε τελειώσει και δεν σας το έχουν πει…

Και φυσικά αν νομίζετε ότι η ΑΕΚ θα αποδεχθεί την ύπουλη και εξοργιστικά ανόητη μεθόδευσή σας με τον ετσιθελικό ορισμό των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου που σας είναι βολικοί και εξυπηρετούν τα σχέδιά σας, είστε πολύ γελασμένοι.

Εμείς ως πρόβατα επί σφαγή σε έναν τελικό στον οποίο σκεφτήκατε να αναδείξετε ως πρωταγωνιστές διακεκριμένους θαμώνες των σουιτών του γηπέδου «Καραϊσκάκης» δεν σκοπεύουμε να πάμε.

Δεν περιμέναμε βεβαίως να αλλάξετε στα τελευταία σας στο ποδόσφαιρο! Περιμέναμε απλώς να δείχνατε τη στοιχειώδη εξυπνάδα, προκειμένου να καταλάβετε ότι τα όργανα της παρανομίας και της ασυδοσίας έχουν αρχίσει να σιγούν!

Σας είναι δύσκολο να κάνετε για μία φορά το σωστό, αλλά πλέον δεν έχετε την ευχέρεια να πράξετε κάτι το διαφορετικό! Συμμορφωθείτε όσο ακόμα είναι καιρός! Ή καλύτερα όσος καιρός ακόμα σας μένει…

Επίθεση Ολυμπιακού σε Κοντονή!

"Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και "αόρατο" ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της.

Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.

Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη.

Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.

Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom