Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Γιατροί απέκλεισαν με αλυσίδες το Μακεδονίας-Θράκης - Υπάλληλοι του ΟΑΚΑ aνοιγοκλείνουν την Σπύρου Λούη


Νοσοκομειακοί και γιατροί βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης σε θέματα υγείας, ενώ από τις 8 το πρωί άρχισαν να καταφτάσουν και γιατροί του νοσοκομείου "Γεννηματάς".

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από το Mega, οι γιατροί απέκλεισαν την είσοδο του ΥΜΑΘ με αλυσίδες και πανό με «ματωμένες ποδιές» και διαμαρτύρονται για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία και στο υπόλοιπο δημόσιο σύστημα υγείας.

Δείτε το βίντεο από το Mega

http://www.enikos.gr/

Υπάλληλοι του ΟΑΚΑ στον δρόμο - Ανοιγοκλείνουν την Σπύρου Λούη

Συμβολική κατάληψη της Σπύρου Λούη κάνουν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στο ΟΑΚΑ κρατώντας μαύρες σημαίες.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΚΑ και αναφέρουν ότι με την κίνηση αυτή γίνεται εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

«Ο αθλητισμός ως δημόσιο και κοινωνικό αγαθό, προστατεύεται από το Σύνταγμα και το ξεπούλημά του θα πλήξει καίρια την αθλητική νεολαία της χώρας», αναφέρουν μεταξύ άλλων και καλούν όλο τον κόσμο του αθλητισμού να σταθεί στο πλευρό τους.

Για το θέμα του ΟΑΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Όπως αναφέρουν, ως ιδιοκτήτρια κατά το νόμο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, εκφράζουν την κατηγορηματική αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκχώρησης ή εκποίησης του ΟΑΚΑ εκ μέρους της Πολιτείας.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom