Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Τελεσίδικη η τιμωρία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,που δεν έγινε!


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της ποινής που του είχε επιβληθεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ! 

Ισχύουν οι -3 βαθμοί και το πρόστιμο των 190.000 ευρώ,
του είχαν επιβληθεί επίσης και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών,οι οποίες ήδη έχουν εκτελεστεί.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά και την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τα γεγονότα του ντέρμπι της Λεωφόρου που δεν ξεκίνησε ποτέ, είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, το οποίο αποτελεί τον 3ο βαθμό της πειθαρχικής δικαιοσύνης, ελπίζοντας να «πέσει» ή τουλάχιστον να μειωθεί η ποινή των -3 βαθμών και το πρόστιμο.

Ωστόσο, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία στην απόρριψη της προσφυγής των «πρασίνων».

Η απόφαση έχει ως εξής:

«Αριθμός απόφασης 86/26-4-2016: Δέχεται τυπικά την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ και την παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ’ αριθμ. 92/31-12-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι για την υπό στοιχείο 4η πράξη (άρθρο 15 παρ. 6 περ. δ του Πειθ. Κώδ. της ΕΠΟ) πρέπει να επιβληθεί η χρηματική ποινή των ογδόντα χιλιάδων (80.000) ευρώ και μόνον γι’ αυτήν την παράβαση)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom