Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Βενιζέλος σε Καμμένο: "Αλητάμπουρα θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα"! (βίντεο)

Πολιτισμένο στιγμιότυπο από το "ναό της Δημοκρατίας"

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στα όσα υπαινίχθηκε για αυτόν ο συγκυβερνήτης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λέγοντάς του πως «είσαι αλητάμπουρας... Γι' αυτές τις αλητείες θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα…».





Ο Π. Καμμένος κλείνοντας την ομιλία του υποστήριξε ότι μέλη της οικογένειάς του Ευ. Βενιζέλου έχουν σχέση με την Μαρφίν και τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο. «Ακουσα το ΠΑΣΟΚ να επιτίθεται στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, εσείς που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ: Τι έχει να φοβηθεί το ΠΑΣΟΚ; Μήπως έχει καμία σχέση με την Marfin; Μήπως έχετε συγγενικά πρόσωπα στη Marfin;» είπε απευθυνόμενος στον Ευ. Βενιζέλο.

Επιπλέον αναφέρθηκε σε δύο εκλιπόντες δημοσιογράφους. «Η Αριστέα Μπουγάτσου και ο Χάρης Μπότσαρης, πέθαναν με τον καημό ότι όλα αυτά τα οποία ερευνούσαν και κατήγγειλαν, κάποιοι σαν και σας τα έθαβαν, για να συγκυβερνήσουν με τον Βενιζέλο και να καλύψουν τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμέσως σηκώθηκε από το έδρανό του: «Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας! Θα ζητήσεις συγνώμη στα τέσσερα» φώναζε και ζήτησε από τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να πάρει τον λόγο.

«Αυτή είναι η αλήθεια, βρίζετε όσο θέλετε» ανταπάντησε ο Π. Καμμένος και πρόσθεσε: «Αυτή η κυβέρνηση θα παραμείνει όρθια για να φτάσετε επιτέλους εκεί που σας αξίζει, στη Δικαιοσύνη και να επιστρέψετε τα χρήματα που πήρατε, εις βάρος του ελληνικού λαού».

Ο Ευ. Βενιζέλος συνέχισε να διαμαρτύρεται και να στολίζει τον Πάνο Καμμένο. Ορθιος ο κ. Γιώργος Πάντζας φώναζε προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «Κάτσε κάτω ρε!». Ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος φώναζε «η ασυλία σας τελείωσε κ. Βενιζέλο. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom