Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ατύχημα στην Αεροπορική Βάση Αράξου: Tραυματίστηκε σοβαρά νεαρή υπαξιωματικός


Μία υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας τραυματίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε αεροσκάφος, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η υπαξιωματικός τραυματίσθηκε
όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε πάνω της η δεξαμενή καυσίμων του αεροσκάφους που είχε «κατέβει». Εξετάζεται όλα τα ενδεχόμενα,αλλά δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι προηγήθηκε έκρηξη στη δεξαμενή,όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν.

Σύμφωνα με πηγές οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθει ακόμα η νεαρή υπαξιωματικός λάμβανε μέρος σε μεταφορά καυσίμων μέχρι την "πίστα" όπου βρίσκονται τα μαχητικά αεροσκάφη, όταν σημειώθηκε το ατύχημα κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ να σημειωθεί ότι το προσωπικό ήταν σε επιφυλακή, λόγω διήμερης άσκησης που πραγματοποιείται.

Η υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

http://www.tempo24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom