Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Αποκάλυψη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης:'Ψάχνουν σπίτια για να εγκαταστήσουν 86.000 πρόσφυγες και μετανάστες'' (ηχητικό)

Απεργάζονται σενάρια φιλοξενίας 6.000 προσφύγων στον Έβρο, για 2 χρόνια!!!

86.000 πρόσφυγες πρόκειται να εγκατασταθούν στον Έβρο και σε άλλα 5 σημεία της χώρας, με βάση κοινή Υπουργική απόφαση που πρόσφατα υπογράφτηκε, αποκάλυψε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, στη σημερινή πρωινή εκπομπή του STATUS 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Δημάρχου, προβλέπεται η εγκατάσταση προσφύγων που δικαιούνται πολιτικό άσυλο, σε καταλύματα, διαμερίσματα ή και ξενοδοχεία, το ενοίκιο των οποίων θα επιδοτείται από την πολιτεία και την Ε.Ε.!

Ο κ. Λαμπάκης εκτιμά ότι στον Έβρο θα εγκατασταθούν πάνω από 6.000, κατά βάση μουσουλμάνοι, πρόσφυγες, για τουλάχιστον δύο χρόνια, αρχής γενομένης μάλιστα, από τον Μάρτιο του 2016!!!

Ήδη, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος, την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκαν στελέχη των συναρμόδιων Υπουργείων, προκειμένου να διερευνήσουν την διαθεσιμότητα σε καταλύματα.

Ο κ. Λαμπάκης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συγκαλέσει την Παρασκευή, σύσκεψη με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του Έβρου, προκειμένου να αξιολογηθούν οι πληροφορίες και να χαραχθεί η στάση που θα ακολουθηθεί.

Ακούστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στο STATUS 94.2 


Πηγή: http://www.gatzoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom