Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τραγωδία στη Γερμανία: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 150 τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων (φωτο & βίντεο)


- Για τουλάχιστον 4 νεκρούς και 150 τραυματίες κάνουν λόγο νεότερες πληροφορίες
- Η σύγκρουση των τρένων έγινε στην περιοχή της Βαυαρίας
- Δεκάδες ασθενοφόρα και ελικόπτερα έχουν φτάσει στο σημείο
- Το ένα από τα δυο τρένα εκτροχιάστηκε εγκλωβίζοντας τους επιβάτες


"Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι" σκοτώθηκαν και πάνω από εκατό τραυματίσθηκαν, ανάμεσά τους 15 σοβαρά, κατά τη σύγκρουση ανάμεσα σε δύο τρένα σήμερα το πρωί στη λουτρόπολη της Βαυαρίας Μπαντ 'Αιμπλινγκ, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Αυτή τη στιγμή , υπάρχουν τέσσερις νεκροί" και "δεκαπέντε σοβαρά τραυματισμένοι", δήλωσε ο Μάρτιν Βίνκλερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρόζενχαϊμ, μιλώντας για εκατό τραυματίες συνολικά.


Νωρίτερα η αστυνομία είχε αναφερθεί σε "πολλούς νεκρούς" και "περί τους 100 τραυματίες", ενώ άλλος εκπρόσωπος μίλησε για "οκτώ σοβαρά τραυματισμένους και πολλούς ελαφρύτερα". 

Το δυστύχημα συνέβη "λίγο μετά τις 07.00 τοπική ώρα", στη γραμμή ανάμεσα στο Ρόζενχάιμ και το Χόλτσκίρχεν, 60 χιλιόμετρα νοτιο-ανατολικά του Μονάχου.
Η κυκλοφορία των τρένων ανάμεσα στο Ρόζενχάιμ και το Χόλτσκίρχεν έχει διακοπεί και έχουν αποκλεισθεί δύο τοπικοί οδικοί άξονες.

Πηγή φωτογραφίας ReutersΠηγή φωτογραφίας Reuters
Πηγή φωτογραφίας twitterΠηγή φωτογραφίας twitter
Στην περιοχή έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα αλλά και ελικόπτερα για τη μεταφορά τραυματιών. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και το γεγονός ότι στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων έχουν σπεύσει για τη μεταφορά τραυματιών και ελικόπτερα από τη γειτονική Αυστρία.
Πηγή φωτογραφίας twitterΠηγή φωτογραφίας twitter
Δυστυχώς αν και δεν δίδεται ακριβής αριθμός θυμάτων από την πλευρά της Βαυαρικής Αστυνομίας γίνεται λόγος για πολλούς νεκρούς.

ΦΩΤΟ: REUTERS, twitter, DPA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom