Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονίζει την κοινωνία της Παραβόλας Αγρινίου η δολοφονία μητέρας από τον 22χρονο γιο της - Στον εισαγγελέα ο μητροκτόνος

Κατάθεση θα δώσει και ο τραυματίας 18χρονος αδερφός του

Στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρινίου οδηγείται σήμερα ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του και τον τραυματισμό του 18χρονου αδελφού του, μέσα στο σπίτι τους στην Παραβόλα Αγρινίου.

Όλα ξεκίνησαν χτες το βράδυ λίγο πριν τις 20:00 όταν ο 22χρονος δράστης σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 18χρονο αδερφό του και την 44χρονη μητέρα του.

Στην συνέχεια ακολούθησε πάλη κατά την διάρκεια της οποίας ο 22χρονος τραυμάτισε στην πλάτη ελαφρά με μαχαίρι 27 cm τον αδερφό του, ενώ στην συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι επιτέθηκε στην μητέρα του και τις κατάφερε αρκετά χτυπήματα με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πεθάνει επί τόπου.

Οι γείτονες που άκουσαν φωνές βγήκαν στην διπλανή πλατεία ενώ συγγενικό πρόσωπο που ανέβηκε στην οικία βρήκε τραυματισμένο τον 18χρονο γιο και την μητέρα πεσμένη σε μια λίμνη αίματος.

Ήδη γύρω στις 20:00 είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ,και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο 22χρονος δράστης είχε φύγει από το σπίτι πεζός και μετά από αναζητήσεις η Αστυνομία τον εντόπισε λίγο πριν τις 21:00 κοντά στην Παραβόλα και τον συνέλαβε.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Αγρινίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες,καθώς το τραύμα δεν ήταν σοβαρό και αναμένεται σήμερα να δώσει κατάθεση για τα όσα έγιναν στην οικία του.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε από το σημείο της τραγωδίας γύρω στις 21:30,όταν ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα αίτια της τραγωδίας και αναμένεται νέα ενημέρωση.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι μέσα σε λίγα λεπτά έγινε τέτοιο κακό στην διπλανή τους οικογένεια ,καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένα παιδί οδηγήθηκε σε μια τόσο στυγερή πράξη.

http://www.agriniolike.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom