Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Λεπτομέρειες από την δολοφονική επίθεση σε γνωστό κομμωτή (βίντεο)


Δύο άγνωστοι αφού έστησαν καρτέρι πυροβόλησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου γνωστό κομμωτή, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Η επίθεση στον 41χρονο κομμωτή Πάνο Καλλίτση έγινε τη
στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της οικίας του, μαζί με την σύζυγό του.

Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα.

Ο κομμωτής, που δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στα πόδια και διακομίστηκε στο «Γ.Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τι λέει η σύζυγος του κομμωτή
“Ήταν κάτω στο σπίτι μας, στο γκαράζ μας δυο άνθρωποι και μας περίμεναν με όπλα. Μπήκαμε στο γκαράζ και μας σημάδευαν με τα όπλα.”, αποκάλυψε η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, στην εκπομπή “Στα Καλά καθούμενα”. Η Έλενα Χριστοπούλου που ήταν μαζί με τον σύζυγό της στο αυτοκίνητο την ώρα της επίθεσης, μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Δείτε στο βίντεο πως περιγράφει η σύζυγός του τη δολοφονική επίθεση.

update:Για συμβόλαιο θανάτου κάνουν λόγο οι αρχές

Για συμβόλαιο θανάτου κάνουν λόγο οι αρχές που ερευνούν εξονυχιστικά την ένοπλη επίθεση κατά του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για πληρωμένους δολοφόνους που στόχο είχαν να σκοτώσουν τον κομμωτή και όχι απλώς να τον ληστέψουν. Σε αυτό το συμπέρασμα τους οδηγεί και η μεθοδολογία που χρησιμοποίησαν οι δράστες, δηλαδή πώς τον προσέγγισαν και πού τον πυροβόλησαν.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από την σύζυγο του Πάνου Καλλίτση, προκειμένου να μάθουν εάν κάποιος απειλούσε ή παρακαλούθούσε τον κομμωτή.

Ο κομμωτής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom