Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ηλεία: Σοκ από την αυτοκτονία γνωστού αγρότη συνδικαλιστή στην Οινόη


Τέλος στη ζωή του έβαλε με τη χρήση κυνηγετικού όπλου γνωστός συνδικαλιστής και αγρότης στην Οινόη Ηλείας.Ο 47χρονος Σ. Κ. έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του και τον βρήκε νεκρό η συζυγός του.

Στην περιοχή αυτή την ώρα έχουν μεταβεί δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Ο 47χρονος, ήταν πατέρας δυο παιδιών και συμμετείχε ενεργά στις αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα για το ασφαλιστικό και φορολογικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ήταν γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Ηλείας και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), ενώ παλιότερα είχε κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τους οικείους του μέσα στο σπίτι του ενώ δίπλα του βρέθηκε και το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του. Φίλος και συνάδελφος του 47χρονου, μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε συγκλονισμένος.

«Πριν μερικές ημέρες ήμασταν στα μπλόκα μαζί. Δεν είχε δείξει ότι δεν ειναι καλά και ότι τον απασχολεί κάτι. Ήταν πολύ δραστήριος και πολύ αγαπητός. Οικονομικά προβλήματα έχουμε όλοι οι αγρότες κι όλοι μας χρωστάμε, αλλά δεν αντιμετώπιζε τόσο σοβαρά ζητήματα», τονίζει, προσθέτοντας «είχα ακούσει ότι είχε κάποιο θέμα υγείας και υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους. Και πάλι δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν. Έχω σοκαριστεί, όπως όλοι μας από τον άδικο χαμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom