Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τραγωδία στην Πάτρα! Απανθρακώθηκε 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες από φωτιά σε διαμέρισμα

Είχε πάει για Σαββατοκύριακο στους παππούδες του - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα και ο παππούς
"Δε μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο" λέει η γιαγιά του

Τραγωδία το μεσημέρι σημειώθηκε στις εργατικές κατοικίες Ιτεών της Πάτρας, όπου σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα βρήκε το θάνατο ένα 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες, το οποίο ήταν μαζί με τον παππού και την γιαγιά του.

Ο άτυχος 8χρονος είχε μεταφερθεί από τους γονείς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και  της γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι.

Παππούς και γιαγιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με την δεύτερη να έχει υποστεί εγκαύματα και τον παππού να αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή καπνών.

Επί τόπου βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα, μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrastimes.gr, το άτυχο αγοράκι βρήκε απανθρακωμένο κάτω από το κρεβάτι η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του patrastimes.gr, με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο ο 58χρονος παππούς του άτυχου 8χρονου, ενώ το δεύτερο άτομο το οποίο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα από εισπνοή καπνού είναι ένας αστυνομικός.






"Δε μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο" λέει η γιαγιά του

Τραγικές σκηνές εκτυλίσσονται στο διαμέρισμα των Εργατικών Κατοικιών στις Ιτιές Πατρών, όπου βρήκε το θάνατο το 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες, όταν απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι των παππούδων του, όπου το είχαν πάει οι γονείς του για να περάσει το Σαββατοκύριακο.


Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν άντεξε η γιαγιά του παιδιού και λιποθύμησε. "Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή...

Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο", λέει η γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.
http://patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom