Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (και κ. Γ. Ρωμανιάς - ΛΑ.Ε)


Γράφει ο Παππούς Νίκος Αρβανίτης

Ο κόσμος των συνταξιούχων, ανέργων και εργαζόμενων ΚΑΙΓΕΤΑΙ αυτή τη χρονική περίοδο, λόγω της πούστικης συγκυβερνητικής πολιτικής στο ασφαλιστικό, και ο Λαφαζανινί ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ με τον ασφαλιστικό κλάδο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Πολύ πρόωρα, ΔΕΝ δίστασα να χαρακτηρίσω μαϊμού την απόσχιση Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή να παίξει τον ...ρόλο του απορροφητικού σάκου αυτής της σάπιας συγκυβέρνησης των ΤσιπροΚαμμένων ληστών, όπως ακριβώς έπαιξε ο πολιτικά αλητήριος συγΚαμμένος, για τη συγκυβέρνηση Σαμαρά.

ΕΙΝΑΙ ψέμα ότι τα ΜΜΕ δεν παίζουν το χαρτί ΛΑΦΑΖΑΝΙΝΙ. Τον χρησιμοποιούν, ακριβώς, όπως τον χρειάζεται το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, και αυτός με την παρέα του, συμμετέχουν στο παιχνίδι, σαν καλό υπηρετικό προσωπικό.

Τι πιο φυσικό και γνήσια αριστερό θα ήταν, να πρωτοστατούσε ο Λαφαζάνης με την περίεργη παρέα και αριστερή πλατφόρμα του, ή "Λαϊκή Ενότητα" αν θέλετε, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, για να ξεσήκωνε τις μάζες, κατά των παιχνιδιών της χούντας των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, σε βάρος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ των εργαζόμενων.

ΚΑΙ σαν να μην έφτανε ότι ούτε που αγγίζει το πρόβλημα και αφήνει τη χούντα των τροϊκανών να κάνει ότι θέλει σε αντεργατικές και αντισυνταξιοδοτικές περικοπές, η σαβούρα της αντιΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ του Λαφαζανινί, βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό να μας ξεπουλήσει!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ κορύφωση του δημοσιοασφαλιστικού προβλήματος με τις αδιάκοπες ληστείες των ασφαλιστικών ταμείων μας, ο Λαφαζανινί βγήκε για να υπερασπιστεί τις δήθεν ελληνικές.... ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, διότι τάχα, κινδυνεύουν με καταβροχθισμό από τις ξένες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες!!!!!! ΝΑΙ ο φούστης!!!!!!

ΝΑΙ, ενώ από κοντά του έχει, τον Ρωμανιά, τον μεγαλύτερο ξεπουλητή του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος,
επί Σημίτη και Παπανδρέου στη ΓΣΕΕ....
επί συγΚαμμένου των ανθελλήνων,
επί Λαφαζανινί της αντιΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

ΝΑΙ, ο Ρωμανιάς του Λαφαζάνη πλέον, εξακολουθεί με υπόγειες μεθόδους, να δουλεύει για τα συμφέροντα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και σε βάρος του δημόσιου ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος.

Όσο για τους κινδύνους των δήθεν "Ελληνικών" ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, αυτές στην ουσία, είτε μέσω της κεφαλαιακής τους συγκρότησης με τραπεζική πλειοψηφία, είτε μέσω των αντασφαλίσεων σε μεγάλες ξένες ασφαλιστικές εταιρείες, ΠΑΝΤΟΤΕ ήσαν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των ξένων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Τις ξένες ασφαλιστικές εταιρείες, που γνωρίζουν καλύτερα να διαμοιράζονται τους ασφαλιστικούς κινδύνους, τις εξυπηρετεί το υπάρχον καθεστώς ελέγχου των ασφαλιστικών κεφαλαίων που έχουν επιβάλει εδώ και 40 χρόνια.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ η κίνησή σου είναι πεμπτοφαλαγγίτικη, για να μιλούν τα παπαγαλάκια σου και να ισχυρίζονται, ότι ασχολείσαι με το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, ενώ εσύ τραγουδάς στον σκοπό Ρωμανιά, στον σκοπό των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών!!!!!!

Χαμένε.... έεεε χαμένε!!!!!!

https://www.facebook.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/48776

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom