Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η λογοκρισία Τσίπρα "έσβησε" τα tweets του... Τσίπρα για τους "νευρικούς τούρκους πιλότους"! - Του την είπε κι ο Νταβούτογλου

Θύμωσε κι ο Αδωνις...

Σε κάποιον δεν άρεσαν; Κάποιος το... μετάνιωσε; Προκάλεσαν αντιδράσεις (του Νταβούτογλου σίγουρα) και ζητήθηκε να... εξαφανιστούν; 

Τα tweets που ανέβηκαν στον... ευρωπαϊκό λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα για τους Έλληνες πιλότους και τις τουρκικές παραβιάσεις ξαφνικά, χάθηκαν από τον "χάρτη".

«Προς τον πρωθυπουργό Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους» έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός τόσο στον ελληνικό του λογαριασμό στο twitter (@atsipras) όσο και στον... ευρωπαϊκό του λογαριασμό (@tsipras_eu).

Λίγη ώρα μετά όμως ο Αχμέντ Νταβούτογλου "απάντησε", μέσω twitter κι εκείνος: "Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν ταιριάζουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας επικεντρωθούμε στη θετική ατζέντα", έγραψε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Και ξαφνικά, τα αγγλικά tweets του Έλληνα πρωθυπουργού εξαφανίστηκαν. Τα όσα είπε για τους Έλληνες και τους Τούρκους πιλότους παρέμειναν μόνο στη σελίδα @atsipras και από τον λογαριασμό @tsipras_eu δεν υπήρχαν. Έμεινε μόνο το tweet πως "είμαστε στην ίδια γειτονιά και πρέπει να μιλάμε με ειλικρίνεια για να βρούμε λύσεις".


Θύμωσε κι ο Αδωνις...
Οργή Άδωνι για τα σβησμένα tweet Τσίπρα
Το θέμα της διαγραφής των tweet που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις κυρίως στο εσωτερικό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης άστραψε και βρόντηξε!!!!

Έγραψε στο twitter: «Δεν φτάνει που αποφάσισε να γράψει αυτά τα τουίτς, αλλά ακόμα χειρότερο τα έσβησε μόλις φώναξε ο Νταβούτογλου. Εξευτελισμός...»

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom