Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη στη Λεμεσό ο ψυχρός μακελάρης του τριπλού φονικού

Για τα μάτια μιας Λαρνακιώτισσας έγινε το τριπλό φονικό – Ο καυγάς κατέληξε σε μαχαιρώματα – Νεκροί δύο αδέρφια και ο γαμπρός τους!

- Η σύλληψή του έγινε πριν από λίγη ώρα στην Λεμεσό
- Είχε εντοπιστεί από το απόγευμα στην περιοχή του Σαϊτά
- Παραμένει άγνωστο αν είχε αλλάξει την εμφάνισή του και αν αξιοποιήθηκε συγκεκριμένη πληροφορία
- Νωρίτερα πάντως είχε προσαχθεί για ανάκριση η 31χρονη Λαρνακιώτισσα "πέτρα του σκανδάλου"
- Ο Χριστάκης Θωμά είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες με έναν εκ των θυμάτων

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν είχε εν τέλει αλλάξει την εμφάνισή του, αλλά και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ο εντοπισμός του, ωστόσο είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό νυχθημερόν για τον εντοπισμό του.

Ήδη από το απόγευμα η Αστυνομία γνώριζε ότι ο δράστης βρισκόταν στη περιοχή του Σαιτά, οπότε και οργανώθηκε υπό άκρα μυστικότητα επιχείρηση σύλληψής του, καθώς τα μέλη της δύναμης έλαβαν ειδικά μέτρα, λόγω του γεγονότος ότι ο Θωμά θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος, απρόβλεπτος, ενώ δεν απέκλειαν την περίπτωση να οπλοφορεί.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 31χρονου είχαν επικεντρωθεί εξ' αρχής κυρίως στη Λεμεσό, ενώ πληροφορίες πως ο ύποπτος έχει διαφύγει στα κατεχόμενα, απεδείχθη ότι δεν ευσταθούσαν.

Παράλληλα, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το εάν τελικά ευσταθούσε η υποψία ότι ο δράστης είχε αλλάξει την εμφάνισή του, προκείμενου να μην γίνεται αντιληπτός και να διαφύγει.

Σήμερα μετά το απόγευμα εξάλλου η 31χρονη Λαρνακιώτισσα προσήχθη από τις Αρχές για ανάκριση προκειμένου να διαμορφωθεί μια πληρέστερη εικόνα για την εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος είχε συναντηθεί πριν από κάποιες ημέρες με έναν από τα δύο αδέλφια Ντορζή, με το οποίο και τότε διαπληκτίστηκε.

Η περίπτωση το να υπήρχαν και άλλα σημεία τριβής πέραν της διεκδίκησης της 31χρονης Λαρνακιώτισσας μεταξύ του μακελάρη και του Ντορζή δεν έχει ακόμα αποκλειστεί από την αστυνομία.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι και ο 61χρονος πατέρας του Χριστάκη Θωμά, τελεί υπό 8μερη κράτηση, καθώς παρά τις αρχικές του δηλώσεις ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον γιό του από την διάπραξη του τριπλού φονικού προχθές στη Λεμεσό, εντούτοις, αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες κατέθεσαν το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η στάση του ήταν έως και υποστηρηκτική.

Αυτόπτης μάρτυρας ενδεικτικά, ανέφερε ότι όταν προσπάθησε να αποτρέψει τον Χριστάκη σε μια από τις τρεις δολοφονίες, ο πατέρας του επενέβη, λέγοντας στον μάρτυρα ότι ο γιος του χτυπά τον ληστή του εστιατορίου του!

Νωρίτερα...

Ο 31χρονος δράστης φέρεται να άλλαξε την εμφανισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και κυκλοφορούσε με καπελάκι, ενώ βρίσκεται εντός της Λεμεσού. Μάλιστα δεν αποκλείεται να οπλοφορεί για αυτό και η αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού εαν διαπιστώσουν οτιδήποτε σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση

Σημειώνεται ότι και χθες στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού του μετά από πληροφορίες σε συγκεκριμένο χώρο.

Διαβάστε σχετικά:
Για τα μάτια μιας Λαρνακιώτισσας έγινε το τριπλό φονικό στη Λεμεσό – Ο καυγάς κατέληξε σε μαχαιρώματα – Νεκροί δύο αδέρφια και ο γαμπρός τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom