Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Διευθύντρια στο Δημόσιο η Ραχήλ Μακρή με απόφαση Σκουρλέτη!

Αναδρομικά μάλιστα από 21 Σεπτεμβρίου,όπερ σημαίνει ότι η κυρία Μακρή από τα ξημερώματα της Δευτέρας που δεν εξελέγη Βουλευτής έσπευσε να υποβάλει την αίτησή της

Στα καθήκοντά της ως δημόσιος υπάλληλος επιστρέφει η Ραχήλ Μακρή και μάλιστα με βαθμό διευθυντή! Την αίτησή της έκανε δεκτή ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης.

Η Ραχήλ Μακρή εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ και εντάχθηκε στο δυναμικό της Λαϊκής Ενότητας, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τις εθνικές εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Το κόμμα δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, ωστόσο η Ραχήλ Μακρή δεν θα μείνει... άπραγη!

Η πρώην βουλευτής είχε καταθέσει αίτηση για την επιστροφή της στην υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση για την Ραχήλ Μακρή: 
"Σύμφωνα με τη διαπιστωτική πράξη 39979/05.10.2015 του ΥΠΕΝ, επανέρχεται αυτοδίκαια στην υπηρεσία η υπάλληλος Μακρή Ραχήλ του Κωνσταντίνου, από 21/9/2015 ηµεροµηνία υποβολής της εµπρόθεσµης αίτησης επανόδου της στην υπηρεσία, ύστερα από συµµετοχή της στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την 20η Σεπτεµβρίου 2015 και κατατάσσεται στον κλάδο ΤΕ ∆ιοικητικού-Λογιστικού µε ∆’ βαθµό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom