Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μετά τ' αυγά και τα μπουκάλια ήρθε μήνυση και αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου από αστυνομικό της Κω


Συνέχεια στο επεισόδιο με την επίθεση που είχε δεχθεί ο Πάνος Καμμένος με αβγά και μπουκάλια στο νησί της Κω δίνει ο αστυνομικός, τον οποίο κατηγόρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ως τον υποκινητή του περιστατικού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική» τρεις μήνες μετά το επεισόδιο ο αστυνομικός πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε μήνυση και αγωγή αποζημίωσης για τα όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του ο Πάνος Καμμένος.
O αστυνομικός μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς είχε υποστηρίξει πως δεν ήταν στο σημείο την ώρα των επεισοδίων.
«Δεν ήμουν καν εκεί. Είμαι πατέρας 4 παιδιών. Ήμουν σπίτι μου και κρατούσα δύο από τα παιδιά μου, γιατί η γυναίκα μου εκείνη την ώρα εργαζόταν. Νωρίτερα είχα περάσει από το σημείο που είχε συγκεντρωθεί ο κόσμος και μίλησα μαζί τους, αλλά έφυγα πολύ πριν φτάσει ο κύριος Καμμένος», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.
Θυμίζουμε ότι οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/σου είχαν γνωστοποιήσει στο μεταξύ με ανακοίνωσή τους την ομόφωνη απόφασή τους για την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων τους με αφορμή τη στοχοποίηση αστυνομικών, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την άφιξη του κ. Καμμένου στην Κω, από τον ίδιο.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ ωστόσο επέμεινε ότι ο αστυνομικός, «κρύβεται» πίσω από την επίθεση με τα αβγά που δέχθηκε στην Κω, ισχυριζόμενος ότι υπηρετούσε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μάλιστα από το 2006 έως το 2008.
Υπενθυμίζεται, ότι το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στις 21 Αυγούστου του 2015 έξω από το Δημαρχείο του νησιού(δείτε εδώ φωτο και βίντεο). Οι κάτοικοι τον «υποδέχθηκαν» με αβγά και έντονες αποδοκιμασίες. Μάλιστα, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους εκτόξευσαν προς το μέρος του μπουκάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom