Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Στον "αέρα" οι εκλογές της ΝΔ - Ο Μεϊμαράκης ζητά αναβολή και απειλεί με αποχώρηση!

Όλο το παρασκήνιο για το πρόβλημα στο σύστημα ψηφοφορίας

- Ώρα προέδρου στη Νέα Δημοκρατία με... θρίλερ για την εκλογική διαδικασία!
- Προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο δοκίμαζαν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου για να αποφευχθεί το... φιάσκο!
- Στις 07.00 το πρωί της Κυριακής άνοιξαν οι κάλπες για να... κλείσουν μετά από λίγη ώρα!
- Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος
- Έχουν στηθεί 1.290 κάλπες σε 883 εκλογικά τμήματα 
- Θα υπάρξουν 44 εκλογικά τμήματα και σε ευρωπαϊκές πόλεις
- Στις 21.00 το βράδυ η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος
-Το αντίτιμο της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί στα 3 ευρώ για όλους

Προς αναβολή οδεύουν οι εκλογές της ΝΔ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή που μετέδωσε στον Realfm 97,8, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, στέλνει ηχηρό μήνυμα λέγοντας πως δεν θα αναγνωρίσει καμία εκλογή σήμερα και εάν επιμείνουν οι τρεις υποψήφιοι ο ίδιος θα αποχωρήσει.

Από το βράδυ του Σαββάτου διαπιστώθηκαν προβλήματα με το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ. Όταν προσπάθησαν να κάνουν ένα σχετικό τεχνικό έλεγχο διαπίστωσαν όταν υπήρχαν προβλήματα. Σύμφωνα με το MEGA είχε γίνει μια προσομοίωση την Τετάρτη όμως στην προσομοίωση δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι μπορεί να υπάρξει αυτό το τεχνικό πρόβλημα.

Επίσης, πολύ αργά το βράδυ του Σαββάτου χρειάστηκε να αντικατασταθούν περίπου 50 εκλογικοί αντιπρόσωποι διότι φαίνεται ότι εκεί δεν είχε γίνει αρκετή διασταύρωση.

Εδώ και δύο ώρες, από τις 7 που άνοιξαν οι κάλπες, το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί και αυτή την ώρα συνεδριάζει η κεντρική εφορευτική επιτροπή της ΝΔ.

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα!

Όλα είναι, πλέον, ανοιχτά!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όχι μόνο ζητά την αναβολή της διαδικασίας σήμερα, αλλά απειλεί πως αν η εισήγησή του δεν γίνει δεκτή θα αποσύρει την υποψηφιότητά του!

Η Σοφία Βούλτεψη που βρίσκεται στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής mega σαββατοκύριακο,επιβεβαίωσε τη στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom