Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νέα υπόθεση ομηρίας στη Γαλλία - Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες (βίντεο)


- Η ομηρία άρχισε περίπου στις 8 ώρα Ελλάδας
- Σύμφωνα με μια πηγή στον δήμο του Ρουμπέ, οι απαγωγείς διέπραξαν προηγουμένως ένοπλη ληστεία
- Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ανάμεσα στους ομήρους υπάρχουν και παιδιά
- Εκπρόσωπος της αστυνομίας έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου
- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ


Σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία στην πόλη Ρουμπέ στο βόρεια Γαλλία, μια περιοχή κοντά στο Βέλγιο. Οι πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης για το πού ακριβώς βρίσκονται οι όμηροι είναι συγκεχυμένες.

Κάποια μέσα, όπως η Figaro, μεταδίδουν ότι πρόκειται για μια ομηρία στο σπίτι, όπου ζει διευθυντής τράπεζας με την οικογένειά του, ενώ άλλα επικαλούνται δηλώσεις του δημάρχου της πόλης, ότι οι όμηροι κρατούνται σε βενζινάδικο και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ένας διευθυντής τράπεζας, αλλά και παιδιά.


Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει, όμως εκπρόσωπός της έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το Reuters, "μια επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και κρατούνται όμηροι. Υπήρξαν πυροβολισμοί και η γειτονιά έχει αποκλειστεί. Ο διευθυντής μιας τράπεζας και η οικογένειά του κρατούνται όμηροι".

Δεν έχει καταστεί προς το παρόν σαφές εάν οι ένοπλοι συνδέονται με τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι. Σύμφωνα με μια πηγή στον δήμο του Ρουμπέ, οι απαγωγείς διέπραξαν προηγουμένως ένοπλη ληστεία.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και της πυροσβεστικής επιβεβαίωσαν ότι οι αρχές διεξαγάγουν μια επιχείρηση στο Ρουμπέ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom